Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lily*

Jak zmuszacie się do nauki?

Polecane posty

Egzaminy za tydzień, stos książek, a głowa pełna głupot ...

Hehe :D Jak tak dalej pójdzie to i ja będę miała warunek :D Książka 420 str do nauczenia się w tydzień :O:O:O

teraz tez mi sie nie chce uczyc :/ jeszcze 3 egzaminy mi zostały a motywacji zero :o a materialu tyle,ze jak popatrze na niego to az mi slabo :o i wszystko na pamiec trzeba wkuć :o duzo masz egzaminow?

Mam jedno zaliczenie. I jeden egzamin - ale za to bardzo trudny i głupi bo niewiadomo z czego się uczyć :O Kiedy Ci się zaczyna sesja?

Gość halooooooooooo
czarna dziura co zdajesz

Lily to i tak masz luzik ;) sesja zaczyna mi się 30 stycznia, ale zaliczeń kilka już miałam i poki co jestem do przodu... cóż to za durny przedmiot zdajesz? pomaranczo - zdaje trudne przedmioty ;)

Gość przeciążenie systemu poznawcze
lily a z czego ten egzamin? ja mam 2 w tym jeden najgorszy na całych studiach. Wypijam redbula i dochodze do wniosku że szkoda żeby się zmarnował więć tzreba się uczyć :D

Gość przeciążenie systemu poznawcze
i zjadłam "go" w poprzendim nicku

Gość wont you please help me
ja się zabrałam, powiedzcie mi tylko jak jest po nimiecku "razm zapraszamy 10 osób" może być inna liczba, nie ważne :-( tępota ze mnie, z nimieckiego nic nie umiem :-P

Gość halooooooooooo
czarna dziura pomaranczo kuma wiecej jak myslisz szkoda ze oceniasz ludzi po kolorze

Zdaję dydaktykę :O Najnudniejszy przedmiot na calych studiach ... Wczoraj radość ze zdanego egzaminu, dzisiaj strach przed następnym :O Sesja - System Eliminacji Studentów Jest Aktywny :D

pomaranczo nie oceniam ludzi po kolorze :) tylko zastanwaiam się po co mam się tu "chwalić" co zdaję, ale skoro zzera Cie ciekawość to prosze: prawo karne, prawo gospodarcze i postępowanie egzekucyjne :P

Gość halooooooooooo
czarna dziura informuje nie zzera mnie nic chcialam byc mila .

czarna_dziura widzę, że Ty też nie masz lekko. Miałam jeden przedmiot z prawa i zaliczenie było dość trudne. Powodzenia :) Ty też dasz radę :D

Hehe Ale jak narazie zamiast się uczyć siedzimy na kafe :D:D A to chyba największy pożeracz czasu

Złotowłosa witaj w klubie ;) Lilly ja miałam w sobote zerówke własnie z prawa karnego i miałam się w piatek caly wieczór uczyć a co robilam? siedziałam na kafe :o :D no i jak uslyszalam pytania na tej zerówce to powiedziałam: "panie doktorze to ja w takim razie przyjdę na pierwszy termin" :D :D PS Lilly czy Ty nie miałam kiedyś nicka Baby Lilly? ;)

Hej Złotowłosa 🖐️ Też się kiedyś próbowałam uczyć z komputera ale jakoś mi nie wychodziło :D Większość czasu przesiadywałam na innych stronkach :) Czarna dziura ja mam teraz wolny pokój w akademiku i kompletnie nie mam motywacji w postaci kujących koleżanek :D Też planowałam, że się nauczę na zerówkę, ale nie wyszło :P

Baby Lilly to ktoś inny chyba ;) Nie znam Ohydna jędza musisz mieć niezłą głowę albo niezłe ... szczęście :D

Lily ja nigdy nie uczę sie do zerówek i już nie raz udało mi się zaliczyć fartem,że tak powiem :P ale tym razem była ustna i nie dało się nic ściemnić :o

U mnie egzaminy są głownie ustne więc za bardzo nie da się ściągac :) No cóż, chyba uciekam uczyć się :) Miłego dnia 🌼

Gość joooooooooogurcikowo
do wont you please me help Wir einladen 10 Personen gemeinsam wystarczy czasem skorzystac ze słownika:)

Ohydna jędza podziwiam ścisły umysł :) ja mialam na II roku mikro i makro ekonomie tylko w podstawowym zakresie, a 3 razy do tego podchodzilam, az wstyd sie przyznac :o

Gość studentka hotelarstwa
tez sie do Was przylącze....jutro mam zaliczenie,w poniedzialek tez a potem w lutym 3 egzaminy...jak narazie...nie wiem czy dam rade:o