Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie powiedzcie szczeze

kocham żonatego który

Polecane posty

ma 2 dzieci? powiedzcie ,,,brać sie za niego? kocham go bez pamięci, co robić?

jego żona to qrwa złapała go na bachora, a ja gokocham czystą miłości a, on też do mnie czuje mięte, ale czy brać sie za żonatego, który ma małe dzieci?

olówkowa? dzlaczego mam sie jebnąc? co ja złego robię? że kocham? sama sie jebnij dziewucho tępa

Gość pklmjhhg
to sie kurwa odkochaj..co Ty naiwna jestes,?;/ bierz sie za niego jak chcesz ale sie odkochaj

Gość ja powiem tak.....
wiesz kochać Ci go nikt nie zabroni ale co Ci to da ?...masz zamiar rozbić czyjeś życie odebrać dzieciom ojca ?....co najwyżej zostaniesz kochanką do czasu aż sie facet nie znudzi...więc daj sobie spokój

ołówkowa sorry za to wyzwisko :( Cóż może macie racje żeby nie odbierać ojca dzieciom. Kurde, ale jak to odbierać, chciałabym je wychowywać, bo to jego dzieci :)

Gość maritka___
ile on ma lat a ile ty masz lat i jak dlugo znasz goa wogle to czy on wie ze go kochasz?

mamy po 27 lat, to była 1 moja miłóśc, ale wpadł z przypadkową dupą, po pijaku :(

Gość pklmjhhg
po 1 nie odbierasz nikomu ojca bo jesli facet chce to sam odchodzi,ma rozum i decyduje,wiec jesli masz ochote na przygode pobaw sie z nim troche i tyle Nie komplikuj sobie zycia czyimis dzieciami,one maja matke i ojca,nie sa sierotami,taki fagac kiedys pewnie Ci powie ze to jego dzieci a nie Twoje chociaz je wychowywalas,czy nie mozesz sobie ulozyc zycia tylko wpierdalac w takie gówno

Gość fcndjksa
daj sobie spokoj. Kazdy, ktory zdradza zone byl "wrobiony w dziecko", "jest bardzo nieszczesliwy bo zona go nie rozumie", czy poprostu "nic juz ich nie laczy poza dzieckiem". To ich normalne spiewki

Gość ja powiem tak.....
a kto Ci da prawo do tego żeby wychowywać jego dzieci hmmmm ?...one już mają matkę i ojca a Ty nie masz prawa im tego odbierać

dzięki ludzie :) czyli olać to! tego kwiatu to pół swiatu a 3\4 huja warte :D

3\4 miało być :) ja wiem , gdyby nie te bachory to nic by mnie nie powstrzymało :I a tak to, trudno. Dobrze , że więcej ludzi tak myśli niż tylkoja :)

Gość wiecieee
moja pierwsza milosc tez niby juz po swoim slubie mowil ze jest z nia bo ona plakala i dlatego z nią był ,wiedział z ejak przyjdzie do mnie to mu dam czego bedzie chcial.Łódziłam sie az do tej pory jak wyszłam za mąż potem prosil o spotkanie wiedzialam ze chce czegos ale nie uleglam.

Gość wiecieee
a teraz moja pierwsza milosc udaje ze mnie nie znaaa

Gość ja juz sie pogubilam albo ty
jestes jakas taka nie tego.Zona wrobila go w bachora,gdyby nie te bachory to....... a w miedzyczasie wpis ze ty moglabys te dzieci wychowywac.To sie zdecyduj,to sa dzieci czy bachory??? A tak na marginesie kobieta ktora nazywa nieswoje,niczemu niewinne i nieswiadome dzieci bachorami itp jest pusta dziewucha niewarta zeby na nia splunac.Mam nadzieje ze ten zdradzacz przejzy na oczy z kim sie zadaje i cie kopnie w 4 litery.

Gość do ja juz sie pogubilam albo t
słuchaj pierdolona pizdo! może sie pogubiłaś może od urodzenia jesteś tępa :O jak jest różniac między bachorem a dzieckiem? żadna, to tylko słowo tępy pustaku! a do autorki, olej dziada!

ołówkaaa Ci dobrze mówi,a Ty sie rzucasz jak pies na łańcuchu! czego Ty oczekujesz? naszego błogosławieństwa??:O