Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagfgdsfgsdcvdsadsga

Ej, czy to w porządku?

Polecane posty

W parze z koleżanką miałyśmy napisać konspekt. Prowadząca zleciła go nam z miesiąc temu. Pytałam się koleżanki kiedy go napiszemy a ona ciągle się wykręcała, nie mogła. Wreszcie sama go napisałam. Trzeba go oddać do jutra. Zapytałam się koleżanki czy przynajmniej go zaniesie a ta, że nie ma mowy bo nie może. Ja też nie mogę bo chciałam isć do lekarza :( Zagrozić jej, że nie podpiszę tego konspektu jej nazwiskiem?

no jasne podpisz sie sama i tej calej prowadzacej opowiedz jak sprawa wyglada.. nie rob z siebie frajerki. :-P

Kurczę, najgorsze jest to, że prywatnie to jedna z moich lepszych koleżanek, ale naukowo jest do kitu :(

Gość
typowe :) nie bądź jędzą, podpisz dwoma nazwiskami ;) ale następnym razem ona pisze sama

Gość ja pierdziele eeeee
nie wiem spruboj cos poradzic :(

Ja bym powiedział, że na prawde nie moge zanieść i jesli chce żebym napisała jeje nazwisko to nie sie postawi na głowie i zaniesie. Taka kolezanka to żadna i yak nie mo zesz na nia liczyć...

Gość dobra koleżanka
taka chamska by nie była i by chociaz udawała ze sie stara :P a jak nie umie to starałaby sie materiały zbierac czy cokolwiek . podpisz tylko swoim nazwiskiem

Chyba jednak podpiszę to jej nazwiskiem, nie będe taka podła. Ale następnym razem powiem jej , że nie będę z nią pisać. Już wolę sama, niż z pasożytem.

jesli dobra kolezanka to zmieniam swoja rade - podpisz za obydwie, a nastepnym razem niech ona odwali robote albo dobieraj sie w pare z kims innym