Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobarefleksyjna

tu obgadujemy rózne gwiazdy i podszywki

Polecane posty

Gość osobarefleksyjna

Co sądzicie o Polańskiej w Warszawie? - pierwsze pytanie. Drugie - co sądzicie, że Niemiec Langerfeld Karl zrobił ...zdjęcia(?) Anji Rubik? Czy ta ostatnia nie mogła odmówić, że nie jest aż tak sławna? Ale...ale... mam napisane, że promuje on dom mody FENDO od 1967 roku - po polsku - ile jednak razy robił zdjęcia Anji Rubik? Co to oznacza? Czyżby chcieli ograć Ewę Minge? Jak uważacie?

Gość osobarefleksyjna
ps. sorry ten gośc nazywa się Karl Lagerfeld. Ja bym się go bała, a wy?

Gość osobarefleksyjna
Będziecie nosić niemieckie ciuchy wkrótce i płacić za nie. Nie wiem czy to jest takie wesołe - zależy za ile. Zamkną wam Fracnę i Włochy chyba, ze se tam... pojedziecie. Mnie to zwisa bo ja mogę promować co najwyżej polskie...garnki. No ale zawsze... :(

Podobno leczenie farmakologiczne daje dobre efekty w przypadku stanów lękowych :)

Gość osobarefleksyjna
No cóz... to Karl Lagerfeld promuje sobie fendo, a po co te zdjęcia Anji Rubik? Nigdy nie będzie sławna. No chyba, że jej zapłacili, ale po co? Żeby obgadała Polskę? Eee nie wiem. Może przesadzam, ale dziwne to.

Gość niunieczka18
http://puzz.waw.pl/?p=nqZpVXK22PM1 zapraszam do faniutkiej gry mozna wygrac troszke kasy nie sa to duze pieniadze ale zawsze jakis grosz sie przyda :-) ja wygralam 98zl :-) teraz czekam na pieniazki :-)

Gość osobarefleksyjna
No ale ta Polańska w tej Warszawie - no dajcie spokój. I co - do kwietnia tak będzie siedzieć? A gdzie ona ma dzieci - pytam jako była nauczycielka. Co za matka wyrodna :( Dzieci osrała i przyjechała. Dosłownie. Ona nie miała gdzie przyjechać - taka prawda. Bo jak Kylie Minogue była w Gdańsku to jej brakło miejsca - no w Sopocie mogła siedzieć albo na jakiejś wiosce. A kurde jak patrzę na jej piękną zamyśloną twarz to mam wrażenie, że widzę...Sarkoziego. Ale nim jeszcze nie jest, nie? A może jest... ? :(

Gość osobarefleksyjna
Uważajcie, żeby was wkrótce nie odwiedził Gordon Brown z Wielkiej Brytani! Ciekawe gdzie jego przyjmą? W Kielcach?

Gość osobarefleksyjna
:( Ale poziom to tu macie - nie wszyscy lecz jednak... uhm :(

Gość osobarefleksyjna
Zwłaszcza jej córka, co? Równie piękna co inteligentna. W sumie nie wiadomo o co jej chodzi. ZA KOGO TY SIĘ SZMATO UWAŻASZ? moje zdanie o niej i tyle. Wielka giwada - ja nie mogę ... nawet se nie umiała nazwiska po myślniku dodać. Hahaha :classic_cool:

Gość osobarefleksyjna
Wj bo słuchajcie jakby szanowała tego Polańskiego to by miała dwa nazwiska. Dwa nazwiska mogła se spokojnie mieć. Boże to musi być pustak że wziąć i normalnie ... nie wiem - w łeb walnąć to zadudni. Nie ma życie, że musi zaprosić 3 osoby za 300 zł czy co? To samolot więcej kosztuje :( Kompletna debilka :(

Gość osobarefleksyjna
nie ma na życie - tak miało być... Boże - te wszystkie gwiazdy są straszne. A na czele ich doktor Fankesztein czyli Farel :(

Gość osobarefleksyjna
No nie wiadomo - a tu jutro w gazetach, ze Brytyjczycy chca do Polski przyjechać. Znaczy Gordon z małżonką - jeśli taką posiada. Nie wiem - Może jakiś wywiad przeprowadźcie z tą Polańską? Przyjechała getto oglądać czy co?

Gość osobarefleksyjna
Eeee tam - ale może ktoś zrobi o życiu... gwiazd hollywoodzkich. Wiecie taką parodię . Rózne postaci niby - ale prywatnie. Przypadkowe podobieństwo. Kabaret o nich zrobić? A pierwszy Farel do tego kabaretu. Ale on nie jest śmieszny. W sumie nie wiem z kogo tam się śmiać. Tyle kasy. A to tragedię zrobić o nich :(

Gość osobarefleksyjna
Kabaret o czym? Jak sie wykańczają dla kariery. Choć to mało śmieszne, w sumie to ...samo życie :(

Gość osobarefleksyjna
Komediodramat, tragifarsa - jak zrobić karierę w Holywoodzie. O to może być dla braci Coen scenariusz. I to by było na topie, obrona Hollywoodu. Dosłownie. Przypadkowe podobieństwo aktorów, ktorzy...grają samych siebie. Po co się wysilać w ogóle, nie? Od tego bym zaczęła. :(

Gość osobarefleksyjna
No bo co - po co się wysilać, nie? Ale pewnie i tak Nikodem Dyzma jest nie do pobicia. A skąd on jest? Z Irlandii? Nie - z Polski. I to mnie przeraża. DOSŁOWNIE. No ale trzeba żyć dalej :(

Gość osobarefleksyjna
Nie bo chodzi o to, że ubranie to jest przemysł masowy - każdy sie musi ubrać i czemu ta cała Rubik nie jest od Minge? Tego znowu nikt nie rozumie i tyle. A myśli se pewnie, ze jest najważniejsza na świecie. Pewnie o to chodzi bo o co? :(

Gość osobarefleksyjna
Hmm... może się to skończy w 2012. No ja tak uważam. To mój jedyny optymizm.

No to Cię bardzo zmartwię ... TO nie skończy się w 2012 :)) TO jeszcze trochę potrwa, Bóg raczy wiedzieć ile :classic_cool: