Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skandal magazyny mody

Horror na sesji zdjenciowej!! jedno oko i ucho

Polecane posty

Wiżażystka przeszla samom siebie!!!! Maluje mnie pieknie dobitnie a potem dzwoni jej telefon i ma chore dziecko a ja zapłacilam za studio i mi fotograf zrobił fotki z jendym umalowanym okiem :( i kawałekim ucha!! skanda l

Gość polewaj sie barszczem

Gość Chooj nas to obchodzi
Yebana pustaczko. Hakaj kisiel tępy pusty łbie ze swoją sesja. Żryj koopsko.

Gość Chooj nas to obchodzi
wiesz yebana pustaczko ja mam glany jak czołgi i nie mam brwi, mam tatuaż na czole "jem tynk" w języku hebrajskim. Wszyscy się mnie boją , a takie pustaczki jak ty jem na kolacje

Gość Zabolało co
? Każda tępa wsiura się dowartosciowuje sesjami zdjęciowymi(i podszywaniem się). Nic tylko same modelki. Książkę przeczytaj jakąś. Umiesz czytać wogóle ze zrozumieniem?

Tak ! Kończę drugi fakultet- urynoterapie. Leczenie światłem w solarium już skończyłam z doskonałym wynikiem. A Tobie co do tego he? Jestem Naomi z Pl tak mówią mi wszyscy.

Gość Zabolało co
nie umiesz? to się naucz. Ja nie umiem czytać i teraz kible przepycham na stacji metra Młociny a czasem Marymont, zarabiam 1600 zł i jestem dumna jak paw. A ty głupia modelka.

Gość Wybij sobie z głowy
Karierę. Będą Ci albo przepychac doope wyciorem albo ty im ustami. Będziesz się chwalić że sama doszłas do tego.To dla takich downow. Ostatecznie tyle zarobisz.

I jeszcze jedno. Spożywam i mocz(uprzednio zamrożony )by podtrzymać stosowną podaż kalorii i warunki fizyczne. Ha! Trzeba się znać na tym a goowno wiecie.