Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna-julia

poznałam chłopaka i od razu wszystko schodzi na seks

Polecane posty

Gość hanna-julia

Witam! Mam mieszane uczucia co do pewnej sprawy... Parę dni temu zagadał do mnie na portalu społecznościowym chłopak.. Neutralnie, że trafił na mój profil i spodobam mu się. Z reguły ignoruję takie wiadomości ale po przejrzeniu jego profilu, okazało się, że jest on absolutnie w moim typie i postanowiłam mu odpisać. Szczególnie, że zrobiłam od razu mały research w necie czy on istnieje i czy nie czai się na mnie jakiś stary perwers, który powrzucał w profil zdjęcia przystojnego 20tolatke Gada nam się świetnie, mentalnie mi odpowiada, zainteresowania, muzyka wszystko, tylko... Po 2 dniach zaczęliśmy rozmowy co to ja bym nie zrobił/-a gdybyś był/-a obok. Jest to dla mnie totalna nowość, bo nie utrzymuję jakichś internetowych znajomości, szczególnie, że jeśli chodzi o moje życie uczuciowe i erotyczne to zawsze ktoś się kręci w okół mnie, mam duże powodzenie i jestem towarzyską, śmiałą i bezpośrednią osobą i nie muszę posiłkować się internetem (nikogo nie obrażając). Od razu też mu zaznaczyłam, że nie szukam chłopaka w internecie czy też jednorazowego seksu.. Chłopak jest naprawdę przystojny, sympatyczny i nie sądzę, żeby był zwolennikiem cybersexu czy czegoś w ten deseń.. Tym bardziej dziwi mnie, że ładuję się w coś takiego dziwnego... Ale w głębi czuję, że on jest taki 'mój' i byłoby nam razem cudownie... Dodam, że okazało się, że oboje mieszkamy w Krakowie, z tą różnicą, że ja tu tylko studiuje a on do tego stąd pochodzi. Mam wrażenie ze niedługo nie wytrzymamy i się spotkamy na żywo, już o tym rozmawiamy, tylko... Czy ja przypadkiem nie powinnam sobie odpuścić? Może coś wyjść z tego?

Gość KARMAZYNOWY PIzdoliz
idż na całość

Gość hanna-julia
KARMAZYNOWY dobra rada ;) z reguly nie boje sie ryzykowac ale tutaj mam wrazenie ze za bardzo sie angazuje

Gość mikusiaaaaaaaaaaaaa
kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje (:

Gość pomarańczowa suczka
po co sie podmywac? nie lepiej ze smaczkiem?

zbajeruje, bzyknie i cheja... chyba ze tego właśnie chcesz? Nie idź za szybko do wyra, dobra rada.