Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabli nadali

test pozytywny test negatywny

Polecane posty

Gość diabli nadali

dziś mój 35 dzień cyklu, cykle mam ok. 30 dni, jako, że miałam słaby poziom progesteronu od 32 dnia biorę luteinę (coby dostać okres po odstawieniu) i tu zaczyna się problem: luteinę biorę, nie mam żadnych objawów miesiączkowych czy ciążowych, tylko kręci mi się w głowie przy każdej szybkiej zmianie pozycji (np. wstanie z krzesła czy łóżka) na wszelki wypadek zrobiłam test w 33 dniu cyklu i wyszedł pozytywny (kreska słaba ale wyraźna, nie wyimaginowana), niestety 2 następne testy w kolejne dni (innych firm) okazały się negatywne... w sumie nie mam o co pytać, bo logiczne, że najlepiej zrobić betę, ale wstyd już mi iść do naszego laboratorium z kolejnym fałszywym alarmem :/ ale napiszcie co Wy zrobiłybyście na moim miejscu???

Gość diabli nadali
podniosę

Gość zrobiłabym bete
po to są laboratoria żeby do nich chodzić. Po luteinie może się kręcić w głowie. Mnie się zawsze kręci.

Gość poczekaj jeszcze z kilka dni
i zrób test

Gość ja bym się zastanowiła
zrób jutro rano jeszcze jeden test; możliwe, że ten pierwszy był czulszy od kolejnych i wykrył ciążę wcześniej, powodzenia ;)

Gość diabli nadali
dzięki za odzew :) właśnie byłam przygotować obiad na jutro :/ a co do luteiny, to ja ją biorę od prawie roku i do tej pory tego nie miałam, dlatego jakiś nikły promyk nadziei mam :) nie mam testu w domu, także myślę, że w czwartek rano zrobię i jak wyjdzie pozytywny, to idę na betę :) chyba to jedyne wyjście

Gość no w czwartek to już nawet
zwykły test powinien być pozytywny, tylko zrób z pierwszego porannego moczu ;)

Gość diabli nadali
jasne, że tak, zwykle nie wytrzymuję i robię po południu i do tego jeszcze pod światło szukam cienia 2 kreski :/

Gość no w czwartek to już nawet
to tak jak ja :D wczoraj robiłam wieczorem test i jeszcze przez pół godziny spoglądałam co chwile, czy czasem jakiś cień się nie pojawił :D

Gość diabli nadali
:D o rany jak dobrze, że nie tylko ja tak schizuję :D