Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olllla

Duuuża różnica wzrostu

Polecane posty

Gość Ramonka......
z punktu widz polowek to jakos to dziwnie musi wyglądać.bo np on 173 ona 157..>>:P

Gość nie przejmuj się tym w ogóle
Jeżeli ktoś sobie myśli, że wyglądasz jak dziecko przy swoim facecie - jego sprawa. Dodam, że ja nie dość, że jestem niska to wyglądam dość młodo, ale myślę, że to raczej zaleta a mój facet może być dumny, że ma taką młodą kobietkę :-p

Gość Niknak
U nas jest 25cm różnicy. Nie przeszkadza nam to (jak widać skoro jesteśmy razem już 8 lat). Odnośnie wysokich dziewczyn sądzę że to zazdrość po prostu, bo czym innym to tłumaczyć? Znajoma dziewczyna określiła mnie mianem karzełka (mam 161cm wzrostu - pomijam definicję) podejrzewam, że tylko dlatego, że jej facet na mnie leciał. A najśmieszniejsze jest to, że ona nie ma nawet 170cm wzrostu :)

Gość M.W.M
ja mam 168 a moj facet 2m:) przez to zawsze czuje sie taka mała i bezpieczna świetne uczucie

Gość kasza gryczana
czym Ty się przejmujesz.!!! ja mam kolesia niższego od siebie i jest super. ważne jest uczucie, a nie to co myślą ludzie.! ; ))

Gość FM NF
Ja mam jakieś 186/187 cm wzrostu i bardzo podoba mi się dziewczyna która ma około 158. Tylko że np nie wiem czy ona nie gustuje w niższych facetach, bo z niższym mimo wszystko jest praktyczniej na codzień

Gość DENIS FAJFER
Co znaczy praktyczniej???

Gość DENIS FAJFER
Wedłup mnie najlepsza różnica wzrostu najbardziej optymalna jest taka jak na zdjęciu. Inaczej to poprostu wygląda śmiesznie. Dodam że dziewczyn a jest tu na lekkkim obcasie. Co myślicie o właśnie takiej różnicy??? http://www.voila.pl/396/3m3ob/?1

Gość jak laska wyższa od faceta
tzn ona ma 180 cm, a on 175 to jeszcze ujdzie. ale NAJGORZEJ jak laska ma powyżej 170 cm albo 180 cm a facet ma 169 cm!! Wtedy taka para to dno i żenada. Faceci o wzroście 179-170 na moje nie powinni w ogóle mieć dziewczyn, bo nawet taka 160 cm jak ubierze obcasy będzie równa z nim albo wyższa!! Tak, taka jest bolesna (ale autentyczna) prawda. FACECI DO 170 CM i NAWET CIUT PONIŻEJ SĄ BEZNADZIEJNI W ŁÓŻKU, NIE MOGĄ WEJŚĆ DO MAKRO I MIEĆ OPRAWA JAZDY !!! Ale jak facet ma PEŁNE 170 albo 171 co to już jest w normie, choć dla niektórych nadal może być kurdupel... ale są różne gusta i guściki :)

Gość jak laska wyższa od faceta
Zaszła mała literówka (a w zasadzie cyfrówka). Miałam na myśli że faceci o wzroście 169-170 nie powinni mieć kobiety, bo są bardzo niscy, niemęscy i bezczeszczą świetną pozycję w sexsie 69 :( Kurde, nie wyobrażam sobie aby facet mając wzrostu 169 mógł uprawiać z laską pozycję 69!! To takie niekompatybilne i żenujące :(

Gość zyrafy wyszly z jaskin hahaha

Gość DENIS FAJFER
Na tym zdjęciu które przeslałam wyżej facet ma 172, a ona 157cm (+ obcasy) Różnice mają optymalną. Prawda?? Wyglądają proporcjonalnie???

Gość Olllla
Różnica wygląda ok. Myślę że nawet gdyby ta dziewczyna nie miala butów na obcasie to też dobrze by to wyglądało. Pytanie tylko jakie ja bym musiała założyć obcasy, żeby mniej więcej taka różnica była między nami;p Dodam, że na bardzo wysokich chodzić nie potrafię;d

Gość Do Denisa
"Wedłup mnie najlepsza różnica wzrostu najbardziej optymalna jest taka jak na zdjęciu. Inaczej to poprostu wygląda śmiesznie." Niby dlaczego inna różnica ma wyglądać śmiesznie?

Gość DENIS FAJFER
Bo jak to wygląda jak dziewczyna sięga facetowi do sutków:D I do Denis. Jestem rodzaj żeński:)

Gość Do Denis
No jak wygląda? Czyli mam rozumieć że na tym zdjęciu jesteś Ty i Twój facet i to dlatego uważasz akurat taką różnicę za idealną a każda inna jest śmieszna, tak?

Gość Śmiesznie wygląda
Niby czemu ma to śmiesznie wyglądać? Sama znam 2 pary gdzie dziewczyna jest niższa od faceta o co najmniej 25 cm i nie wydaje mi się, żeby kiedykolwiek zastanawiali się nad tym czy być ze sobą bo nie pasują do siebie wzrostem.

Gość czym się przejmujesz
autorko, miedzy mna a moim facetem jest prawie 30 cm roznicy (ja mam 168cm, a on 196cm) i jest nam super, czuje sie bezpieczna przy nim, poza tym to wielki atut mezczyzny! Wole takiego wysokiego niz takiego jak moj eks- 170 cm...

Gość Olllla
Dziękuję:) Wiem, że kobieta dobrze czuje się przy wysokim mężczyźnie. A spotykacie się ze złośliwościami? Wiem że to sprawa drugorzędna, ale boję się, że właśnie coś tak głupiego może wszystko popsuc.

Ja mam 160,mój ex chłopak 190 cm,więc różnica spora,ale w niczym nam to nie przeszkadzało.Uwag też żadnych nie było na ten temat,więc nawet nie miałam czego ignorować.:]Między moimi rodzicami jest podobna różnica wzrostu i już od ponad 2 dekad jakoś sobie z tym radzą ;).

Gość Olllla
To dobrze, że się Was nie czepiali. Chciałabym żeby u mnie bylo podobnie:) Bo ostatnio całkiem sporo widzę par z dużą roznicą wzrostu.

Gość takajaaaaaaaa
tak jakos wpadlam na ten temat no i powiem cos od siebie jezeli chlopak jest duzo wyzszy od dziewczyny to moim zdaniem wyglada to slicznie xDDD pozdro:*

Gość aa ja mam
163 moj chlopak 175 i co o tym sadzicie ?:)

Gość Olllla
Różnica ok. Taka gdzieś była między mną a moją byłą miłością. Dlatego teraz tak trudno mi się odnaleźć w innej sytuacji. Przynajmniej nikt nie będzie o Was nic złośliwie mówić, bo co do siebie to nie jestem pewna :(

Gość Znam kilka takich par
I radzą sobie bezproblemowo:)

Gość gość
Myślicie,że różnica 2 centymetrów u chłopaka i dziewczyny jest no zauważalna?(w wypadku gdy chłopak jest niższy)

Gość gość
karakany szukaja poklasku wygladasz jak pat i pataszon,

Gość gość
Moja jest o 10 cm wyzsza i sie do tego przyzwyczailem (ponad rok).