Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La Norma

Skasowali mi temat.Do jakiego lekarza powinen wybrac sie chlopak ze swoim czlonk

Polecane posty

Gość La Norma

czlonkem ??? Od niedawna zaczal uzywac takiego "psikacza", ktory opoznia , przedluza stosunek . I nie wiem czy od tego, czy tez nie , ale wyskoczyly mu czerwone plamki, bodajrze do tego jeszcze jakies pecherzyki .Swedzi go to . Ja tez mam jakies zmiany, zakarzenie u mnie juz nie raz bylo ... Nie wiem co ejst powodem tego, ze ono co jakis czas wraca. Dlatego najlepiej bedzie , gdy moj mezczyna wybierze sie do lekarza ,ktory zajmuje sie takimi przypadkami, zbada sie dokladnie, bo moze on jest przyczyna ... A sama tabletka od ginekologa mu nie koneicznie pomoze.

Gość La Norma
Prosze o odpowiedzi . Moze ktos mial podobna sytuacje. Dziekuje

Gość weryu
urolog

Gość poradyporady
Niech uda się do Dermatologa wraz z opakowaniem tego specyfiku który nanosił w celu opóźnienia wytrysku(powinna być tak informacja o składzie chem.substancji) gdyby to wpływało zaś na szerszą dysfunkcje penisa niech uda się do androloga. Do powyższych specjalistów może on otrzymać skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Jeśli jednak problem jest palący niech idzie przywatnie do nich. To zapewne reakcja alergiczna ale opinia dermatologa będzie tu wskazana bo będziecie wiedzieć czy to od tego i czy można to wogóle stosować.

Gość poradyporady
Co do urologa jak post powyżej to sugestia ta też jest dobra. Jeśli takie zmiany ulokowane są nie tylko na zewnątrz na skórze lecz obejmują żoładź to opinia urologa też jest istotna. Także ten lekarz też wchodzi w grę. Osobiście przestrzegałbym przed kupowaniem takich wynalazków i ich stosowaniem. Jeśli to nie jest preparat na receptę a jakiś wynalazek zakupiony gdzieś seks sklepiku czy w necie to nigdy nie wiadomo co to jest do końca. Nie mam nic przeciw gadżetom erotycznym ale różne chemiczne substancje powinny mieć pewny atest zanim zostaną wprowadzone do sprzedaży. Powinny też być informacje konkretne na temat działań nieporządanych.

Gość La Norma
Dziekuje bardzo za odpowiedz, mysle , ze najpierw sproboje sie wybrac do urologa :) niech zbada zobaczy wsyzsko, jesli bedzie potrzeba skierowania sie do innego specjalisty to napewno powie :) No wlasnie uzyl tego ze 3 razy, i mowi, ze nigdy nie mial takich objawow, i ze to byc moze od tego. No i wlansie to nie caly czlonek tylko jego czesc gorna, czyli ten zoladz ;/ wole zeby poszedl zbadal , i wyleczyl, bo tak to moze to powracac, albo cos, ja tez wybieram sie jak najszybciej do ginekologa . No wlansie podbno wiele os. to kupowalo , sprrzedal mu to jakis znajomy, i twierdzil, ze jest dobre i nic sie nie dzieje, no ale widac, akurat dla niego mzoe byc to nieodpowiednie. Z reszta mozna cos zuzyc, i nic niby nie ebdzie, kupi sie ejscze raz i okazuje sie , z emozna dostac tym razem uczulenia. Juz mu nie pozwole tego uzyc. Mimo tego, ze kochamy sie w gumce, a bez to raz na jakis czas, ale przez gumka nie daje 100% ochrony. Roznie bywa. No nic, Wy tez nie kupujcie takich specyfikow:) Dziekuje bardzo . Milego wieczoru