Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aptekaz...

Kupujcie rozum mam 33l za 2tys 100ml 50zl

Polecane posty

Gość Aptekaz...

Od dzis bedziecie madre i niebedzie trzeba zakladac tematow typu "on dzis nienapisal mi sms chyba mnie zdradza" lub "kocha mnie czy niekocha" lub "dlaczego sie dzis nieodezwal Pomocy" niedobrze mi ile jest glupich dziewczyn

Gość Miłość to podstawa egzystencji
A to że kobiety jednak kochają, nie wdawajmy się w dyskusje co kochają lub za co, to oznaka że świat nie jest jeszcze taki zły.

Gość Aptekaz...
Oczym ty mowisz? co ma wspolnego to zmiloscia? Niewyciaganie wnioskow oczywistych,pyt do osob 3cich czy moj chlopak mnie kocha, itp. Ewidentna glupota a ty jestes pewnie jedna znich. Glupota to malo powiedziane

Gość rosołek -
TY ,aptekarz - to Twój rozum ? nie będzie Ci już potrzebny ? No i tani jakiś :) coś z nim nie tak ?:)

Gość sun6..
Jakbym czytała o sobie 😭

Gość Aptekaz...
Sun6 ta pomaranczke to tez ty napisalas hahaha i z czego rrzysz?pewnie jestes jedna stych madrych autorek hahaha

Gość rosołek -
o wypraszam sobie - o ile wiem nie mam jeszcze rozdwojenia jaźni - ale może to też sprzedajesz ?

Gość Aptekaz...
Rosolek co se wypraszasz? To to tylko w modlitwie moze wyprosisz rozum skoro masz rozdwojenie jazni, glupiutka gasko

Gość apteka z daleka
Pewien Aptekarz co miał rozumu pięć deka, skoczył do trumny i nie zamknął wieka:classic_cool:

Gość rosołek -
proponuję ,zebyś odpustami też zaczął handlować - skoro juz zacząłeś ten temat :)

Gość Aptekaz...
Oj Gaski Gaski, te tematy odzwierciedlaja wasz poziom inteligencji skoro ja niemam racji! Dowodem sa te tematy! a madrych Gasek mozna zliczyc na palcach jednej reki. A wy no coz tak jak te tematy zycie bedziecie miec i szczeze przkro mi🖐️

Gość poka poka poka
Aptekarz i szczerze:DJa dziekuje za Twoj rozum, wez sie za slownik deklu!:D

Gość Aptekaz...
Poka poka poka foka ze co Gasko szczezzzze bede pisal jak mi sie podoba a prawdy tym niezmienisz foczko

Gość rosołek -
a co z Twoją inteligencją skoro tak sie rozczytujesz w takich tematach ? I nie gadaj ,ze nie bo skąd niby wiedziałbyś o czym są te topiki ? swój do swojego ciagnie :) tak że dam Ci dobrą radę - jeszcze sie nie wysprzedawaj - jeszcze może Ci sie ten rozumek przydać :)

"rżę" z twojej glupoty i rozczaruję cię- nie, nie jestem "jedną z tych autorek" :D

Gość Aptekaz...
Rosolek dobry by byl z takiej Gaski jak ty. Naszczescie jest tu kilka madrych gasek jak i gasiorow;) wiec da sie cos poczytac. a ty moja Gasko idz juz lulu bo ja ide;)👄 wystarczy mi juz conie. pa caluje nawet kasie twoja;) kiedys zmadrzejesz moze;)?

Gość rosołek -
idź , idź - bo już sołtys prąd wyłącza :)

Gość Aptekaz....
Oj gaski znowu te tematy moge zrozumiec ze dziewczyna ma 12lat i zadaje pytanie typu "czy moj chlopak mnie kocha pomocy" ale jak pisze ze ma 23lata noto brak mi slow o takiej Gasce