Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzo sama kama 2

PYTANIEkiedy ostatnio sie sexowaliscie?

Polecane posty

Gość kwiatek123
tydzień temu i już nie mogę :P:P:P

Nie uprawiam seksu ze swoim chłopakiem ale nie wyobrażam sobie przez 2 tygodnie niczego nie robić!!! To straszne;p A Twój chłopak nie potrzebuje tego?? Bo trochę mnie dziwi jego zachowanie.

Gość strasznie fajny gość
Qurcze, i gdzie są te kobity co chcą się seksić w realu?? Bo ja mam na ogół inny problem - chce częściej niz one!! A tu czytam, że baby plączą, bo mają za mało seksu!! Ten świat jest porąbany!! I DLATEGO TWIERDZĘ Z CAŁĄ STANOWCZOŚCIĄ ZWIĄZEK NALEŻY ZACZYNAĆ OD SEKSU BY SPRAWDZIĆ DOPASOWANIE SEKSUALNE!!

Gość Anq25
w weekend:)

Gość baby nie możesz
dziś

No ma swoje potrzeby ale jest starchliwy starsznie , boi sie ze ktos nakryje Nas itd a mnie to wali . Jak moje wspolokatorki wychodza to daja mi znac kiedy wroca bo wiedza o co chodzi a ten tez nie chce bo przyjda . Nie powiem ze sie umowilam z Nimi , że jak beda wracaly to strzalke mi puszcza bo sie obrazi . Sytuacja druga : On mieszka z facetami ,koles z ktorym mieszka pojechal do domu, spalam u Niego , liczylam na seks ale to nie , bo ktos uslyszy albo do pokoju przyjdzie . Juz nie moge z Nim. Dla mnie raz na 2 tygodnie nie wystarcza . A wyslac nikogo sie nie da ani na piwo ani do kina .Ja mieszkam z 3 laskami w pokoju a moj chlopak w 7 osobowym mieszkaniu a w pokoju jest z 1 kolega . Nasze plany sa tak pozgrywane ze zawsze ktos jest w domu i ni jak po caym dniu na uczeni nie da sie wygonic.

Zawsze klocimy sie o seks . co prawda kiedys pow ze nie lubie szybkich numerkow ale wole taki niz 2 tygodnie usychac. Czuje sie czasami jak idiotka :ciagle nalegam i slysze NIE. No ludzie zeby baba prosila faceta? Nie wiem co z wami facetami sie dzieje , kiedys bylo inaczej...podobno

I sie zdenerwowalam tylko :O aha... nazywa mnie nimfomanka i mowi ze nawet z nim rozmawiac nie chce tylko sie bzykac bym chciala. :O nienaiwdze facetow :O

Gość efghjkljhgf
3 godziny temu :D

Gość klecha
mam nadzieję że wszyscy tu jesteście po ślubie kościelnym,bo w przeciwnym wypadku za to co robicie grozi wam piekło, nie wiem czy zdajecie sobie z tego sprawę.