Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka psychologii

prośba o pomoc

Polecane posty

Mam do Was ogromną prośbę. Jestem studentką V roku psychologii w Bydgoszczy i pisze pracę magisterską. Chciałabym Was prosić o pomoc w badaniach. Ankieta jest krótka, anonimowa, jej wypełnienie to ok 10-15 minut a bardzo mi pomoże. Wyniki zostaną wykorzystane jedynie do celów naukowych. Nie ma prawidłowych lub nieprawidłowych odpowiedzi. z góry serdecznie dziękuje za pomoc Link poniżej: http://www.ankietka.pl/ankieta/34299/postawy-internautow-na-temat-zjawiska-cyberseksu.html

Gość prosze bardzo studentko
wypelnilam Pni ankiete...nie chcialo mi sie bo durne pytania ale jak sie zaczelo to trzeba skonczyc...cybersex ....fuuuuujjjjjj :-O

dziękuje:)

Gość buba ruba
O Kuźwa ja wymiękam --- pytanie z ankiety: "14. Moim zdaniem cyberseks powinien być bezpłatny i ogólnodostępny" Kurwa, co to właściwie znaczy??? Może jeszcze dotowany przez państwo??? Może jakieś dopłaty co???

Mam do Was ogromną prośbę. Jestem studentką V roku psychologii w Bydgoszczy i pisze pracę magisterską. Chciałabym Was prosić o pomoc w badaniach. Ankieta jest krótka, anonimowa, jej wypełnienie to ok 10-15 minut a bardzo mi pomoże. Wyniki zostaną wykorzystane jedynie do celów naukowych. Nie ma prawidłowych lub nieprawidłowych odpowiedzi. z góry serdecznie dziękuje za pomoc Link poniżej: http://www.ankietka.pl/ankieta/34299/postawy-internautow-na-temat-zjawiska-cyberseksu.html