Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uroczy Uśmiech

Ranking - Stomatolog - Katowice. Częstochowa, Kraków

Polecane posty

Gość gość
Wstawiałam implanty w Boa Dent Presitge w Katowicach. To dosyć długotrwały proces, ale przy każdej wizycie czułam się komfortowo, pewnie ze względu na miłą, rodzinną atmosferę panującą w gabinecie. Teraz już jest wszystko w porządku, ale na pewno dalej będę korzystała z usług doktora Marcina

Gość gość
to może w www.msdent.katowice.pl/ ? Leczę tam zę by już od jakiegoś czasu i naprawdę jestem zadowolona z efektów. Zwłaszcza, że już teraz chodzę od półtora roku tylko na kontrole.

Gość gość
Ja od kilku lat wiernie podlegam pod Centrum Stomatologiczne "Na rynku" w Częstochowie :) Nowoczesny sprzęt, łatwo się zarejestrować (bo przez internet - www.stomatolog13.pl) :)

Gość gość
Ja mam godnego polecenia stomatologa w Rudzie Śląskiej Dental Complex, robił mi implanty zębowe, ale też chodzę do niego na zabiego profilaktyczne

Gość gość
jeśli chodzi o Częstochowe, to zdecydowanie mogę polecić centrum stomatologiczne Medor - http://medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa przyjmują tam dentyści, ortodonci, protetycy i do tego mają własne laboratorium ortodontyczne. Chodzimy tam od dwóch lat - na leczenie zębów, a córka do ortodonty z aparatem na zębach i zdecydowanie mogę polecić to centrum :) Na wizytę można umówić się przez ich stronę: http://medor.pl/

Gość gość
Bardzo konkurencyjne ceny, doskonałe wyposażenie gabinetu i usługi na światowym poziomie. Doktor Tomasz Herczakowski bardzo sprawnie wykonał zabieg chirurgiczny (usuwałam ósemkę, która była dość kłopotliwa, bo rosła bardzo nierówno).

Gość gość
Ja chodzę do Prodenta Clinic na Poniatowskiego w Katowicach. Klinika jest super nowczesna. Miałam tam robione licówki przez doktora Bartosza Nowaka, chipsy na zęby - bez szlifowania. Faktycznie nic nie było szlifowane. Polecam

Gość gość
Jeśli chodzi o Katowice to mogę polecić Boa Dent przy Sowińskiego. Bardzo elegancki i zadbany gabinet sprawia że od razu czuję się bezpieczniej, a praktyka dentystyczna na 5!

Gość gość
W Częstochowie najlepsza jest Stomatologia Rodzinna http://stomatologiarodzinna.net/ Fachowcy, ale z odpowiednim nastawieniem do pacjenta. Cierpliwość, dokładność, humor - u nich mogę się leczyć.

Gość gość
W Krakowie to bez wątpienia Studio SE+ - http://www.studiose.med.pl/ najlepsi są, poza tym klinika jest zadbana, z dobrym sprzętem a to też dużo daje

Gość gość
Wszystkim z Częstochowy i okolic polecam świetną klinikę stomatologiczną www.medidens.pl Chodziłam do nich i mogę potwierdzić, że mają świetnych dentystów i profesjonalne podejście do klienta.

Gość gość
Jeśli chodzi o Katowice i okolice to zdecydowanie Dentalcare w Tychach. Od kilku lat tam chodzę i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Jeśli chodzi o Kraków to ja polecam stomatologów z Lux Med. Teraz mają fajną ofertę na pakiet stomatologiczny Komfort. Warto skorzystać, bo są tam naprawdę świetni specjaliści.

Gość gość
koniecznie DentalCare w Tychach! dr Pniok jest świetną specjalistką :)

Gość gość
numer 1 to dental care w tychach zdecydowanie!!!

Gość arek

Ja też miałem przyjemność leczenia w dental care i polecam gorąco. Zawsze człowieka przyjmą i pomogą, profesjonalne podejście, zero jakiejś fuszerki, no w zasadzie z zębami to tam wszystko można zrobić

Gość fafaf

No dentalcare bardzo dobry. Fajna Pani doktor:)

Gość lolo
Dnia 23.12.2018 o 19:06, Gość fafaf napisał:

No dentalcare bardzo dobry. Fajna Pani doktor:)

Ja tam u Pana doktora byłem, ale tez polecam. Fajny gość, a robota mega profesjonalna.

Gość koko
Dnia 1.01.2019 o 19:29, Gość lolo napisał:

Ja tam u Pana doktora byłem, ale tez polecam. Fajny gość, a robota mega profesjonalna.

O, a co robiłeś? Bo się zastnawiam nad tym aparatem przezroczystym i to chyba tam robia, nie?

Gość zgodna

Moja córka uwielbia wizyty od kiedy widzi poprawe i to dzieki specjalistom z dentalcare 🙂 wade zgryzu wyleczono jej tam perfekcyjnie, za co jestesmy bardzo wdzieczne )

Gość kaffa

Ja ostatnio zaprowadziłem córkę do Dr Pniok z Dental Care. Fajna babeczka, miła i cierpliwa dla dzieci – sam się niedługo przejdę ;)

Gość put

Najlepsza klinika w Tychach to własnie Dental Care, nie mam pytań 🙂 naprawde najwyzsza jakosc

Gość Polinezja

Jedno jedyne miejsce zdecydowanie, jeżeli oczekujemy profesjonalizmu, Dental Care w Tychach. Świetna załoga, ceny jak na dentystę też kulturalne

Gość beatka
Dnia 2.06.2019 o 21:29, Gość put napisał:

Najlepsza klinika w Tychach to własnie Dental Care, nie mam pytań 🙂 naprawde najwyzsza jakosc

slyszalam że tam można wyprostowac zęby tym niewidocznym aparatem, chyba sie przejade z Krakowa 

Gość krystka
Dnia 23.10.2019 o 19:09, Gość beatka napisał:

slyszalam że tam można wyprostowac zęby tym niewidocznym aparatem, chyba sie przejade z Krakowa 

tak, Invisalign się to nazywa 🙂 świetna metoda

Gość Hufiec
Dnia 30.06.2019 o 02:42, Gość Polinezja napisał:

Jedno jedyne miejsce zdecydowanie, jeżeli oczekujemy profesjonalizmu, Dental Care w Tychach. Świetna załoga, ceny jak na dentystę też kulturalne

Dobry dojazd z Katowic, nie ma korków. Warto przyjechać od czasu do czasu na wizytę. Trzeba dbać o ząbki

ja w Krakowie polecam Stomatologię dr Cichonia - bardzo rzeczowo i konkretnie. I przede wszystkim dokładnie zrobione uzębienie! wiem ze zawszze mi dobrze pomogą!