Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jangos

Musze akceptować dzieciaka swojej przyszłej żony!!!

Polecane posty

Gość jangos
Ja nie robie jej krzywdy, dla mnie to małżeństwo z nią to zwykły interes. Jeśli będzie miała ze mną dziecko to napewno gdyby między nami coś nie wyszło to będzie zależało jej na tym żeby jej dziecko było szczęśliwe. Więc nie będzie myślała o tym żeby się na mnie odegrać!

Gość Aniol niebieski
Zapamietaj sobie, ze za zlo, zawsze placimy zlem!Nie wazne czy to za miesiac czy rok czy dziesiec lat...to zlo wroci do Ciebie ale wtedy nic juz nic nie zrobisz!

Gość Melpomena...
byle byś kolego drogi syfka nie załapał... jak się tak dziewoja puszcza nie wiadomo z kim... potem jeszcze powiedzą, że od Ciebie...

Gość kicia069
a co jak sie kiedys opijesz i powiesz po pijaku wszytkim prawde?? liczysz na to ze nie dostaniesz po mordzie??? :D a jej synek jak dorosnie to ci sam wtłucze!!

Gość Melpomena...
"Jeśli będzie miała ze mną dziecko to napewno gdyby między nami coś nie wyszło to będzie zależało jej na tym żeby jej dziecko było szczęśliwe. Więc nie będzie myślała o tym żeby się na mnie odegrać!" Kolego, kobiet nie znasz... Baby to chooje jakich mało! Wiem, bo sama jestem!! Ale żyj sobie w tej słodkiej nieświadomości... Przyjdzie czas, a sam sie przekonasz!

Gość Angeluuś
NIe powiedziałabym. Żeby dziecko było szczęśliwe to lepiej żeby taki skurwysyn jak ty wypierdolił z chaty i to jak najszybciej. Więc koleś przemyśl to sobie, bo jesteś największą gnidą o której kiedykolwiek miałam nieprzyjemność usłyszeć! Odpierdol się od tej dziewczyny, bo któregoś pięknego dnia okaże się, że zostaniesz bez niczego. Bo o wartościach takich jak honor czy miłość to już nie mówię, bo to dawno straciłeś.

Gość kicia069
a co by było jakby ona przeczytała to co piszesz???? hmmn szkoda ze internet jest anonimowy bo by wszyscy już do niej teraz pisali i na pewno nie zbyt kolorowo... po zatym czego oczekujesz zakładajac ten temat? chcesz sie pochwalić?? czy może użalić nad sobą ze biedny jestes...???

Gość kapiczka71
a może to prowo?

Gość jangos
Z jej rodziną jestem prawie zaprzyjaźniony, poza jej starszym bratem który mnie nienawidzi to reszta jej rodziny mnie lubi! Ja nie mam zamiaru sobie tego niszczyć. Poza tym gdybym ją teraz zostawił to ona by tego nie przeżyła a ja bym dopiero wdał się w konflikt głównie z jej ojcem.

Gość Angeluuś
jeśli teraz byś miał przejebane to pomyśl co będzie później. później to cię zajebią.

Gość szaasdasdasdasdasd
"No czym się przejmujesz, wreszcie zrozumiałeś to o czym kobiety wiedzą i robią masowo od dawna! Samiec musi mi zapewnić byt, (w twoim przypadku akurat na odwrót) a i proszę kobietki o nie pisanie banałów że tak nie jest, skoro wszystkie wiemy że tak jest. " co prawda to prawda:) jedna dobrze mówi a wy się oburzacie boli was jak facet takie coś robi a same to co ??? święte dziewczynki?? nie SU(ZU)KI jakich mało!!!!

Gość Melpomena...
No to masz faktycznie problem... Ani w tą ani w tamtą... Tak własnie kończą niedojdy życiowe! Proponuję zaznajomienie się z terminem "przyjaźń" bo kolega myli pojęcia!!!

Gość kicia069
nie musisz jej zostawiać z dnia na dzień, jeśli masz choć troche uczuc to zrób to powoli, delikatnie zraż ja do siebie albo poprostu pokaż jej swój prawdziwy charakter.. lepiej wczesniej niz później, moze ona kogoś by poznała, kto bby ja pokochał taka jaka jest, a ty jej ta szanse odbierasz a teraz inna sytuacja jej rodzina splajtuje, sa biedni a wy jesteście małżeństwem i co wtedy?? bedziesz spłacać ich długi?? hmmn

Gość kicia069
JANGOS odpisz mmi na poje pytanie, co wtedy jak ich rodzina zbankrutuje a ty bedziesz zonaty z nią??

Gość jangos
Dlaczego jej rodzina ma zbankrutować? Oni nie prowadzą własnej firmy ale są na bardzo wysokich stanowiskach i mają wpływy! Tego oni już napewno nie stracą, a to małżeństwo to jedyny sposób bym do czegoś doszedł!

Gość 1 2 3
nie wiem czy żałować autora czy "spryt" życiowy chwalić :( o co hałas dżizass?!

Gość Melpomena...
Co racja to racja... jak sie jest malointeligentnym i do tego jeszcze niedorajda to nie ma jak inaczej dojac do czegos w zyciu.... Tu Cie popieram w calej rozciaglości!!

Gość kicia069
ok rozumiem ze twojego zdania nikt jest w stanie zmienić, zrobić co bedziesz chcial ale czy ty jestes szcześliwy? czy nie brakuje ci prawdziwej miłości?? nie poznałeś nigdy kogos za kogo mógłbyś oddać zycie? kariera i pieniądze to nie wszytko, nie brakuje ci czasem czego? bedziesz w stanie udawać całe zycie przed ta kobieta ze ja kochasz??

Gość licha nora
no ładnie czy to nie jest przykład na to że facetów trzeba unicestwić tylko nas wykorzystują i depczą nasze serca...

Gość Melpomena...
Ja bym proponowala wszczepienie implantu mozgu i kastracje chirurgiczna... Farmakologia niestety nie dziala!

kapiczka71 a może to prowo? MOŻE??? Oczywiście, że to prowokacja :D :D :D :D

Nie rozumiem dlaczegóż to tak panie się czepiają autora skoro niejednokroć same prezentują identyczną postawę życiową:D:D:D Skoro wam tak wolno to dlaczego facetowi nie?? Gdzie w końcu równouprawnienie???? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jangos -> trzymaj się chłopie :classic_cool:

Gość e.p.głupota
waldemar kiepski przy tobie to pikus BO FANTAZJA FANTAZJA CIE PONOSI-nie ma tak głupich kobiet................

to Ty chyba nie wiesz jakie wredne potrafia być zranione kobiety :P życzę Ci takiego doświadczenia :classic_cool:

Gość e.p.głupota
o jakim rownouprawnieniu tu mowa-facet wmieszał w swoją bajke dziecko-debilątko takich tepic

Gość dfgsdfgsdf
gosciu sprzedales sie jak dziwka zal poprostu takich jak ty miej honor i godnosc i wypierniczaj z tamatad. chesz sie gryzc cale zycie

no tak filozofia Kalego :D:D:D:D:D:D Kobieta robi w ciula faceta,to jest w porzo, facet to robi to jest be i bez honoru :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Melpomena...
xyzed... ja sie kolego wypowiadam w swoim imieniu (i inne panny-marzanny-pieniezne mnie nie obchodza...) i w tej okreslonej kwestii ktora poruszyla autor... skad inad... kawal patalacha!!