Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolaly zab 7

czy dentysta zrobil blad?

Polecane posty

Gość obolaly zab 7
dzieki, w poniedzialek skocze po ta paste i do dentystki, mam nadzieje ze mi zrobia zdjecie od reki w szpitalu.

Gość qrde....
pisalam kilka dni temu. ty nie musisz jej nic udowadniac ,ze spierdzielila!skoro boli to dała ciała i spartaczyła😠 jezeli bylas na kase chorych to oni tak własnie lecza:((nie wszyscy rzecz jasna) jezeli prywatnie to albo walcz o swoje albo idz do innego i ratuj zeba bo tamto babsko jest do bani!:O zab cie boli i jest wrazliwy bo nie zostal przeleczony lekarstwem,ktore wycisza zab,absorbuje ew,krwawienie,dezynfekuje co jest konieczne w duuuuuzych ubytkach ..albo nawaliła jeszcze bardziej😠 ehhhhh trzymaj sie:)

Gość obolaly zab 7
a czy ten bol musi byc nie do wytrzymania, czy pobolewanie tez swiadczy o np zbieraniu sie ropy? czy zdjecie wszystko pokaze?

Gość obolaly zab 7
boje sie do niej isc (szlam prywatnie) bo boje sie ze jak z plombowaniem sobie nie poradzila to z kanalowka moze tym bardziej sobie nie poradzi.

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
wszystko wyjdzie na zdjęciu jak ból budzi cię w nocy, to jest to powód do niepokoju to idź do innego dentysty

Gość obolaly zab 7
w nocy sie nasila, szczegolnie teraz. biore codziennie przeciwbolowe ale ile mozna.

Gość obolaly zab 7
bylam u niej wczoraj powiedziala ze mam nie robic zdjeci abo ona i tak musi go otworzyc i zatruc. czy to bardzo boli?;/

Gość qrde....
to znowu ja:) to jeszcze go nie otworzyła?kuzwa co za babsko:O no chyba ,ze zle zrozumialam i pytasz o leczenie kanalowe. spoko:)przeciez zab jest zatruty wiec nie boli:Pa jak by co to znieczulenie wołaj. jezeli pytalas czy zatrucie boli to - -u dentysty nic nie boli... -w domu moze bolec 2-3 h(mnie bolal tylko jeden z 3 trutych) bedzie dobrze:)

Gość obolaly zab 7
otworzy w przyszlym tygodniu dopiero. ona dopiero bedzie to co wczesniej zaplombowala wykladac i dopiero wtedy zatruwac, wiec sie pytalam czy to boli to zatruwanie i czy ona musi mi dac znieczulenie bo ona zawsze odmawia (nie wiem boi sie czy co?)

Gość obolaly zab 7
?

Gość Krysia

Zawsze najpierw rtg potem ewentualnie antybiotyk jak jest stan zapalny. Tak miałam jak chodziłam do Villa Dentica w Krakowie, tak mnie bolało, że po ścianach chodziłam i miałam dziąsło spuchnięte, to najpierw zdjęcie, potem antybiotyk przez tydzień no i kanałowe