Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Teddi

Moja kobieta mnie już chyba nie podnieca

Polecane posty

Jesteśmy razem 1,5 roku. Mniej więcej pół roku temu zaczeliśmy mieć problemy w łóżku. Winę wziąłem na siebie, że to niby przepracowanie, stres, brak czasu, generalnie życie na wariackich papierach. Próbowałem sobie tak to tłumaczyć. Ostatnimi czasy nasz seks wygląda w taki sposób, że kochamy się góra raz w tygodniu, bez żadnych rewelacji, urozmaiceń. Ja słabo się podniecam, mam problemy ze wzwodem. Już wybierałem się do specjalisty, ale spotkało mnie coś czego się nie spodziewałem. Poznałem kobietę, koleżankę z pracy. Nasza znajomość jest na stopie koleżeńskiej, praktycznie bez żadnych podtekstów. Jednak co tu ukrywać - ona jest bardzo seksowną kobietą, dużo atrakcyjniejszą od mojej. Sama rozmowa z nią sprawia, że staję się podekscytowany, pozytywnie pobudzony, po prostu radośniejszy. Zwalałem wszystko na przepracowanie i zmęczenie, a ostatnio siedziałem nad projektem 12 godzin i jeszcze po pracy poszliśmy z koleżanką na kawę. I mimo zmęczenia czułem się naprawdę dobrze, a podczas tego spotkania po prostu czułem jak mój penis rozrywa mi spodnie. A przecież do niczego między nami nie doszło. Nie pamiętam już kiedy coś takiego czułem przy swojej kobiecie. I teraz tak sobie myślę, że moja kobieta już mnie nie podnieca. Po prostu. A może to rutyna, przyzwyczajenie? Tylko nie myślcie, że chcę zdradzić moją kobietę. Ciągle ją kocham, tylko brakuje mi "chemii" w naszym związku. Chciałbym to jakoś naprawić, ale czy to jest możliwe? Chciałem iść do specjalisty i leczyć się z niskiego libido, a ja widzę, że ze mną jest wszystko ok, tyle że przy innych kobietach. To co robić w takiej sytuacji?

Gość bojabojaboja
A nie możesz sam spróbować zainicjować jakichś zmian, urozmaiceń. I głupotą jest porównywać kobietę z którą jest się w związku dłużej z nowopoznaną. Przy swojej obecnej też na początku było wszystko ok. Wina leży jak zwykle po środku i moim zdaniem słusznym byłoby zwalać winę na rutynę. Także najpierw postaraj się sam cos pokombinować, może to ją zachęci. A jak to nic nie da, to porozmawiaj z partnerką szczerze.

Gość bojabojaboja
Tylko zadbaj o to, żeby rozmowa nie było w tonie obwiniania ją o to, że jest Ci źle w łóżku. Bo o to niestety bardzo łatwo. A kobiety biorą bardzo do siebie takie rzeczy. Ja kiedyś po szczegółowej wyliczance, czego nie robię w łóżku a parter chciałby, żebym robiła przestałam w ogóle czerpać przyjemność z seksu z nim, bo podczas zbliżeń nie mogłam przestać myśleć o tym, czy robię wszystko tak jak mu się spodoba:/

Gość Sabka2100
Ja na twoim miejscu zastanowiłabym sie czy jednak ją eszcze kochasz? Dlaczego poszedłeś z kolezanka która ci się podoba na kawę?? Nie za bardzo rozumiem. Gdyby jakaś obca dziewczyna "rozsadzala" mojemu chłopakowi spodnie to wolałabym zeby mi to powiedział i zmykał gdzie pieprz rośnie.

Gość bojabojaboja
Sabka a ja bym wolała nie wiedzieć. Bo to jest nieistotne i nic nie wnosi do związku. Co najwyżej może wpędzać w kompleksy. Normalne, że zawsze będą ładniejsze ode mnie kobiety. I normalne, że zdrowy facet zareaguje na seksi babkę w odpowiedni sposób. Jak ja mam jakiegoś tak bardzo przystojnego klienta, że zaczynam się przy nim denerwować i staje się przesadnie miła, to nie odpowiadam o tym później facetowi? Bo w jakim celu?

Gość buahaha sabka
ty tak na powaznie? ty chcesz miec faceta czy kastrata? zerwalabys z nim bo staje mu na widok innej laski? no comment..

Gość Sabka2100
nie no moze trochę przesadziłam:D Ale nie chciałabym żeby była u mnie taka sytuacja. Poprostu.

Gość cholera rok i z głowy
kiepsko.... My byliśmy na siebie wściekle napaleni przez 4 lata a przez następne cztery jeszcze całkiem całkiem. Teraz, po czternastu latach małżeństwa też bywa całkiem fajnie, a mąż miał problemy ze wzwodem może kilka razy od początku naszej znajomości.

Gość barry nielsem
zostaw zone.