stakato29 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Puki co @ nie ma. Test dziś rano negatywny. Do tego nabrzmiałe i bolące piersi od strony pachy. Temp. ciała 35,6. Co może na to wskazywać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Ktoś wie hallo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opóźni ci się Napisano Styczeń 20, 2010 a temperatura czasami spda w trakcie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Właśnie coś na okres się nie zapowiada. Do tego progesteron po wyżej normy:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 20, 2010 co oznacza temperatura ciała? Mierzy się tylko w pochwie, rano, przed wstaniem. 18podwyższonych temperatur może wskazywać na ciąże. Który to dzień podwyższonych? Kiedy miałaś owulację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Tem ciała podałam aby potwierdzić, że nie jestem chora:) Owu miałam 6. stycznia. długość cyklu 30 bardzo regularne. Antykoncepcji nie używam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 20, 2010 14 dni podwyższonej tempki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 20, 2010 To jeśli w ciągu 4dni @ nie przyjdzie, ciąża będzie prawdopodobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 20, 2010 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Test pokazał 2 kreski:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Talia_D Napisano Styczeń 24, 2010 Gratuluje! Mam nadzieje, ze i ja niedlugo je ujrze! ;) oraz wszystkie staraczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stakato29 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Trzymam w takim razie kciuki za Ciebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach