Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

wybór spacerówki

Polecane posty

czas rozejrzeć się za spacerówką więc liczę na wasze opinie i rady:) wózek musi być lekki i żeby nie rozsypał się po tygodniu:P rozkładany, żeby dziecko mogło się zdrzemnąć, przekładana rączka( czy ma duże znaczenie?? jest przydatna??) jakie modele możecie polecić???

Gość aneczka2238
Mam spacerówkę firmy jeep i jestem z niej bardzo zadowolona.Nie ma co prawda przekładanej rączki, która przydaje się przy wietrze ale jest solidna. Napewno nie radzę kupować wózka firmy baby disagn. Ja kupiłam i po niecałym miesiącu się połamał:(

mutsy moze i fajny ale waga:/ po co zmieniac np spacerowke ciezka od wozka 3 w1 na taka sama spacerowke..ja tez szukam ale taka do 7 kg jakas dobra Zastanawiam sie nad ta http://www.allegro.pl/item893682477_maclaren_techno_xt_2009_folia_spiworek_gratis.html http://www.allegro.pl/item885767087_spacerowka_jet_baby_design_espiro_wawa.html Takze jak ktos mial doczynienia niech napisze:) sa z dwoch roznych przedzialow cenowych bo nie uwazam ze tansze znaczy gorsze i na odwrot tu chodzi o wage

Jak juz pisałam baby disagn nie polecam, bo moja spacerówka się po prostu połamała.Co prawda miałam inny model, ale ja juz bym nie kupiła nic tej firmy, zraziłam się. Ogólnie wykonanie tego wózka, materiałay i wykończenie zostawiało wiele do życzenia

Gość mama...
mutsy to koszt okolo 2000

Gość nanananna
mam tą spacerówkę i polecam 100% zadowolenia

Gość nanananna
mutsy

Gość nanananna
mutsy

Gość ciekaweeee
a w jakim wieku jest dziecko?? ja mam chicco simpliciti i jestem zadowolona.

Gość mozemoze
kupiłam za 300 zł baby design i jest ok. zależy kto ma jakie wymagania, ale 1500zł.. sorry no sorry... nie przesadzacie?

mutsy super tylko waga ja też szukam czegoś lekkiego, tylko niektóre kółka wyglądają jakby miały się zaraz rozlecieć quinny zapp jest super ale jest tylko pozycja siedząca więc lipa...

Gość linka1234.
ja kupowałam fajny lekki wózek z firmy coneco ok 300zł chyba:) waga ok 6kg, miał pokrowiec na nózki, dodatkową funkcję spełniała budka którą można było powiększyć w razie wiatru,deszczu itd, oparcie siedziska mozna było opuścić do końca,żeby dziecko mogło spać :) Byłam bardzo zadowolona bo akurat szukałąm czegoś lekkiego i typu parasolka,że w każdej chwili mogłam szybko złożyć i nie musiałam męczyć się z wniesieniem itd :D

Gość linka1234.
zapomniałam dodać że wózeczek służył mi dwa lata i nic się w nim nie popsuło :) jedynie kosz na zakupy lekko się przetarł:) (ale to dlatego ze pchałam tam duzo zakupów;P)

Gość gość
Ja polecam nasza model Mori, lekka i zwrotna, latwo sie sklada, ale dziecku jest wygodnie dzieki regulacji oparcia

Gość gość
A ja zdecydowanie polecam maclarena!!! Super wózek!!