Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelka16699

Pomocy!!!

Polecane posty

Gość Ewelka16699

Prosze pomuzcie !! A wiec zaczne od tego ... od roku mam imlant antykoncepcyjny i jak kocham sie z chloakiem to bez zabezieczenia i boje sie strasznie czy przypadkiem nie zajde w ciaze wiec po jakim czasie mozna zrobic sobie test ciazowy jak sie ma implant?? Czy implant jest w 100 procentach dobra ochrona przed zajsciem w ciaze?? czy jest mozliwosc zajscia w ciaze jak sie ma implanr prosze osoby ktore maja stycznosc z implantem oraz te ktore maja jakies informacje na temat implantu antykoncepcyjnego!!! Dziekuje Bardzo was prosze o jakie kolwiek informacje prosze was mam dopiero 16 lat i nie che zostac mamusia :( to jest traszne ale prawdziwe badzo was prosze !!! Czy z implantem antykoncepcyjnym mozna zajsc w ciaze bardzo prosze o pomoc!!! Miesiacze mialam 8 stycznia a skonczyla mi sie 15 w piatek.. 16 kochalam sie z moim chlopakiem spuscil mi sie pare razy wczoraj bzykalam sie z nim bez zabezpieczenia rownierz wiec nie wiem czy moze ktos mi powiedziec czy jest jakies ryzyko zajscia w ciaze z implantem antykoncepxyjnym ??? pomocy bardzo was prosze !!

Gość Ludzie..
Jeśli nie jesteś pewna antykoncepcji, to po co taką stosujesz? W każdym bądź razie na pewno taki implant jest bardziej skuteczny niż pigułka, przy której może dojść do 'błędu ludzkiego' w postaci nie przyjęcia jej. Więc masz 99% bezpieczeństwa. No i pewne leki obniżają skuteczność - czy to dziurawiec, czy niektóre antybiotyki. W pozostałych przypadkach jesteś bezpieczna.