Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioletowa86

Jaka cena udekorowania całej sali weselnej ? Ile płaciliście ?

Polecane posty

Gość Fioletowa86

Ostatnio dzwoniłam do jednej Pani pytałam o dekoracje sali , stoły i krzesła z pokrowcami , oraz balony i tiul na suficie. Pani powiedziała 1000-1500 zł w zależności jeszcze co bym chciała. Czy to dużo ?

Gość tak tak..
Kolezanka tez pytała i tak samo od 1000zł w zależności co chce...:/ Ale zrezygnowała i miała tylko kwiaty żywe na stole PM i ubrane na biało i płaciła ok.500zł....:/ dobrze ze w mojej sali ubranie gratis

Za samą salę 350 do 500 w zależności jaka wersję w końcu wybierzemy. Pokrowce na krzesła daje hotel są dwa wzory do wyboru})

Gość a my niestety tez 1000
bo nam policzono szarfy biale z sufitu plus takie kiczowate serce na sciane,bo niby pusta to cos trzeba bylo dodac, ale obyloby sie bez tego. w kazdym razie wyszlo tyle i wiecej bym nie dala w zyciu! zadnych balonow, eleganckie dlugie wazony biale plus nasze wlasne przezroczyste kieliszki do swieczek.

Gość ertert
niestety troche to kosztuje ale trzeba przyznac ze jak sie trafi na dobra firma to cena jest tego warta. wypranie i wyprasowanie materiałó zwieszenie ich i pożniej zdjęcie oraz kwiaty i czas i praca to sie nie dziwmy;) tylko sa takie firmy co robia kiczowate dekoracje,. a sa takie co robią piekne

Gość zimowa panna
wiktoria1408 My mozemy wybrac strojenie sali od 1000 do nawet 3000 tys zl. W zaleznosci co bysmy chcieli. Slub mamy w zamku. Ślub w Zamku???

Gość oj nie nie napewno nie
a daczego musicie płacić??????? W sali w ktorej my bedziemy mieli wesele sa wazony swieze kwiaty swieczniki obrusy pokrowce na krzesła i ubranie sali oczywiscie tez i to wszystko w cenie.....???

Gość my placilismy
850zl, ale pani nie ma jakiejs wielkiej firmy dekoratorskiej, zajmuje sie tym w wolnych chwilach. W cene wchodzilo: dekoracja sufitow materialami, dekoracja za stolem mlodej pary, dekoracja stolow materialami, wazony na kwiaty, swieczniki oraz wypozyczenie obrusow (w tym pranie), bo te z sali nam sie nie podobaly, wiec wydaje mi sie ze bardzo malo zaplacilismy, a sala pieknie wygladala. Pani naprawde miala swietne omysly i super wyobraznie jak to wszytsko zrobic, wiec czasami warto poszukac jakichs ogloszen, moze w prasie i znalezc takie pojedyncze osoby ktore sie tym zajmuja w wolnych chwilach. Z pania podpisywalismy normalnie umowe, wszytsko legalnie zalatwiane, a duzo taniej wyszlo niz z firma dekoratorska, ktora za taka sama usluge wyenila nam 2tys