Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mysicie

co sądzicie o kolorowych soczewkach kontaktowych

Polecane posty

Gość co mysicie

warto?niebieskie czy zielone na oko wygladają tandetnie i sztucznie.Ale czarne chyba lepiej?miał ktoś?myślę aby zamówić takie 3miesieczne z alegro

Gość co mysicie

miałam brązowe kolor pretty hazel (tez z allegro) ale były z efektem powiększającym oko, wyglądały sztucznie i jak jakis kosmita sie czułam, bo ludzie niektórzy dziwnie patrzyli, albo mi się zdawalo bo inni wcale tego nie zauważali. "swoje" mam oczy w kolorze niebieskim, chciałam sobie jeszcze kupic inny kolor soczewek ale nie mam juz tyle odwagi, po tamtych nieudanych.

Gość mam 2 lata i wygladam jak
bo chodzi o to zeby zupełnie nie zmieniac koloru np na piwne położyć czarne..na jasno niebieskie ciemno niebieskie.Wtedy nie wygląda to sztucznie..

są takie pogłębiające naturalny kolor oczu, ale nie wiem, na razie coś nie jestem przekonana, a co do tamtych to fest mnie oczy piekły od nich, trzeba też zwrócić uwage z jakiego są materiału wykonane. ja na codzien nosze soczewki korekcyjne ale zwykle, bezkolorowe z baush&lomb to może dlatego od innych mnie oczy piekły.

Swoj naturalny kolor oczu mam szarozielony a ok okolo 2 lat nosze soczewki brazowe J&J ACUVUE. Jestem z nich bardzo zadowolona, teraz mam oczy brazowe takie ciemne takie jak chcialam :) polecam wszystkim. Kiedys zaszalalam i kupilam na allegro czarne Dolly Black, ktore powiekszaly oko i wygladalam jak glupek.

to ja wlasnie je mialam, kolor pretty hazel, one powiększają oczy i przez to niezbyt naturalnie to wygląda i od nich mnie też oczy piekły, tam jest efekt BIG EYE, przez ta odramówke ciemną, ja ich nie polecam bo mi tam jeszcze większe oczy nie są potrzebne ;)

ja mam niebieskie oczy, a chcialabym miec piwne albo brązowe, nie wiem ktore wypróbowac bo tamte co mialam to porażka, nie chce zeby az tak sie rzucaly w oczy te moje nowe... oczy.

na piwne nie podziała, z acuve są najlepsze według mnie-od dwóch lat uzywam. A swoje mam szarawo-niebieskie. Tak przyznaje sie ze to szkła, ale rzadko kto pyta-tylko patrzą;)

Gość jffjdjfdkfjkd7
na wizazu jest temat o kolorowych soczewkach- można obejrzeć zdjęcia różnych kolorów i marek soczewek na każdym kolorze oczu

Te są ZMIENIAJACE raz miałam zielone. Bardzo naturalny efekt. Wyszedł by ci taki jak chcesz, bez wzgledu czy masz jasne czy ciemne oczy

hm, troche sie waham, mam oczy niebieskie ale marzą mi się brązowe, tylko nie takie fest az czarne, raczej coś jak piwne, moze zaryzykuje i wezme ktores.