Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrryyytyyryr

co to moze byc czemu tak sie czuje przy nim

Polecane posty

Gość rrrryyytyyryr

od niedawna spotykam sie z fajnym chlopakiem ale zawsze przy nim sie zle czuje,jest mi niedobrze a dzisiaj prawie zemdlalam:( czemu tak sie dzieje??jakas zla energia???:(ja to mam pecha

Gość Sabka2100
nie wiem czy to prawda, ale słyszałam o tzw. alergii na ludzi. Znaczy to że przy osobach, które mają pewne wlasciwości chemiczne (tzn. zapach, feromony itd.) dostaje się objawów chorobowych. Pogrzeb w internecie albo idź z tym do lekarza popytać. Ale w sumie nie wiem do jakiego... Chyba najszybciej do psychiatry, on się najbardziej powinien na tym znać. Pozdrawiam

Gość rrrryyytyyryr
:(

może się denerwujesz? nie masz przypadkiem jakichs złych doświadczeń z poprzednich związków?

Gość dr Eustachy
może to przez to że Ci sie podoba i starasz sie zrobić na nim dobre wrazenie przez co za bardzo sie stresujesz i stad te wszystkie objawy. Jesli to nie to, to po prostu kup mu dezodorant:P

Gość Sabka2100
Ja z tą alergią to na powaznie mówię. Koleżanka tez tak miała, tylko dostawała wysypki. Jak zerwała z chlopakiem wszystkie objawy ustąpiły:D No nie twierdze że tak musi być w twoim przypadku, rzecz jasna, tylko tak sugeruje:)

Gość dr Eustachy
sabka2100---> a może chlopak Twojej przyjaciolki mial jakies przewlekle zarazliwe chorobsko i jak znim zerwala to sie wyleczyla?

Gość Sabka2100
No tego ta ja tam nie wiem:) I nie twierdzę że taka alergia faktycZnie istniee:D Ale słyszałam już o kilku takich przypadkach i zastanawia mnie czxy może ednak coś w tym jest. a ty dr Eustachy jesteś lekarzem?

Gość Sabka2100
otóż to huńćwok! może być i tak.

Gość dr Eustachy
co do samego pojęcia "alergia na ludzi" to faktycznie cos takiego istnieje ale bardzo żadko sie to zdarza i watpie aby to dotyczylo Twojej koleżanki... na google jest o tym pare ciekawych artykułow. Tak, jestem lekarzem ale tylko ludzkich dusz:)

Gość Sabka2100
zgaduje: psycholog??:)

Gość Sabka2100
OK DZIĘKI HUŃĆWOK:) Lubiem cię, kurcze bardzo:) \Fajna babka z ciebie. Tak trzymaj.