Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadłużony

uczucia 50 latka

Polecane posty

Gość Nie przejmuj się
Jak nie ona to będzie inna :) Dla dziewczyny, jeśli jest zakochana, wiek nie ma znaczenia :) Ja mam 21 lat, mój mąż - 46 i jest nam razem super. Mój m mówi, że tak naprawdę zaczął żyć po 40tce. Teraz ma już życiową mądrość, nie musi się aż tak angażować w karierę, może więcej czasu poświęcić mnie i naszemu dzieciaczkowi :) Taki starszy facet to skarb - jest opiekuńczy, zdążył się już wyszaleć, lubi spędzać więcej czasu z rodziną :) Poza tym mój wygląda raczej na 30latka - jest nam razem dobrze.

Gość zimowa jędza
mój 55 latek nie jest czuły, ani troskliwy:( różnica 15 lat jestem zmęczona już takim związkiem już mi się nie chce ciągle upominać o normalność nie wolno żebrać o miłość!

Gość klopp
Kryzys wieku sredniego cie dopadl, obudz sie, bo jestes zalosny:O

Gość ja mam 23...
Ja mam 23 lata mój mąż 62 lata mamy małego dzidziusia, pomaga mi kąpać karmi jest bardzo opiekuńczy. W życiu bym się nie zamieniła. W seksie, to ja wysiadam, bo może godzinami ruchać. W tym czasie mam 3-4 orgazmy, ubiera się modnie wyglada jak 30 latek, włosy mu maluje, bo ma siwe, ale nikt nie pozna, że po 60-siątce. Każdy mi odradzał bo stary dziadkiem może być, a ja spróbowałam i jest OK. Jest byłym policjantem na emeryturze ma swoje mieszkanie samochód odłożoną ma kasę i jeszcze pracuję jako szef ochrony przynosząc miesięcznie ok. 5000 tys zł. Nie muszę pracować dbam o mego męża, bo jest bardzo dobrym. Inne dziewczyny zazdroszczą mi, że ma materialnie bardzo dobrze. Rodzice, są o 20 lat młodsi od mojego męża, ale bardzo go szanują, bo często im pomaga w rolnictwie, doradza jak trzeba, to i finansowo ich wspiera. Tak, że wiek nie ma znaczenia liczy się milość jeden do drugiego.

Gość kolezankeo oleke
pozazdrościć

Gość to dobrze.....
Ze znalazłaś takiego dziadziusia. Ale, co będzie za 10-20 lat, daj Bóg, żeby żył 100 lat, ale jak nie będzie oszczędzał się przy ruchaniu, to długo nie pociągnie. Oszczędzaj go wyżywając się na młodszych.

Gość do 50 latka
50 latku, chcesz ze mną porozmawiac? jeśli interesuje Cię rozmowa z osobą rozumiejącą Twoją sytuację proszę odezwij się

Gość aha i achh
On jest "zadłużony", uważajcie żeby jego długów nie spłacać. :P Jak się zadurzy w którejś, to dopiero będzie kłopot. :D

Gość weronika l.
w tym wieku, to juz czas za jaka trumna sie ogladac, a nie za 30 lat mlodsza :D wspolczuje ci dziadku :D

Gość szkoda łez i słow
nabijać sie to potraficie , ale tylko to

A to dziecko nie ma ojca, ani brata? Jeśli nie ma to przyjedź na wieś. W ramach litości utne ci te puste jajca wraz z pomarszczoną pauką :classic_cool: