Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie sie boje

kłucie w klacie pomocy

Polecane posty

Gość strasznie sie boje

raz na jakis czas (wlasnie teraz np) mam straszne klucie w klatce piersiowej czasem jakby i w plecach i od brzucha do pzrelyku. oczywiscie glownie przy glebokim wdechu. od razu trzesa mi sie rce i nogi zle mi sie oddycha slabo mi. jestem osoba ktora strasznie sie wsyztskom pzrejmuje szczegolnie chorobai, jak mi cos jest od razu z nerwow sie nasila i wiecznie dusznosci bo sie tego panicznie boje (dusznosci). cz to z nerwicy? a moze kregoslup? czy ktos tak ma? POMOCY

Gość wykidajło
może kolka bo wtedy tak kluje jak się chce zrobic wdech

Gość strasznie sie boje
ale jaka kolka? to cos powaznego? nienawidze tego uczucia a do czasu do czasu sie zdarza. podejrzewam kregolup a nerwica poteguje bo zaraz mam straszne mysli i wpadam w panike. dodam ze mialam kilka rzy ekg i echo serca i spirometrie i TK i wszystko ok

Gość ja farmaceuta
niedobór magnezu, polecam Filomag B6 3xdziennie :)

Gość strasznie sie boje
oo tak duzo? i od tego takie klucia w klacie duszące? myslala ze tylko skurcze sa objawem edoboru magnezu

uzupełnij niedobory magnezu, on działa kojąco na nerwy. dzieki temu samoistnie mozesz zacząć się pprzestać wszystkim przejmowac. pewne rzeczy stana ci sie obojetne. tez to przechodzilam i problemy rosły do skali niewyobrażalnej.

Gość strasznie sie boje
calkiem mozliwe koliberek:( a nie wiesz jak radzic sobie z takim atakiem klucia? to ejst straszne

Gość strasznie sie boje
to jaki magze polecacie i ile brac? mam aspargin (magnez z potasem) ale biore raz dziennie jak sobie przypomne :)

spróbuj wziąć jakiś ziołowy lek na uspokojenie. wg mnie masz nerwobóle. może kropelki Mentowal sobie kup w aptece. dozujesz sobie, one nie ogłupiają. lepiej przyjmuj magnez z wit. B6 bo ta witamina tez jest odpowiedzialna za układ nerwowy.zreszta zdaje sie ze B6 pomaga przy wchłanianiu magnezu. trzymaj się cieplutko :)