Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis smutna -82

Zły dzień, kto popisze?

Polecane posty

Gość dzis smutna -82

mogłabym cały wieczór płakać

Gość dzis smutna -82
też przed, ale nie zawsze ten etap jest u mnie taki beznadziejny i płaczący i wogle sytuacja w domu, kilka innych problemow wszytsko naraz jak sie zbierze to tylko wyć do księżyca

Gość Gwiazdkowa
moja twarz zmienia sie jak w kalejdoskopie Potrafie wstac usmiechnieta z wiara w sercu ze wszystko bedzie dobrze I nie wiem dla czego i z jakiego powodu moje nastawienie po paru godzinach sie zmienia.Albo przez pare dni jestem zadowolona z zycia a przez dwa tygodnie czuje sie zmeczona psychicznie i mam negatywne nastawienie do zycia.Ale walcze z tym cala soba . bo nie potrafie oddac zycia tak za darmo!!!!!!!!!!!Buziaki:)

Gość dzis smutna -82
ja wlasnie dzisiejszego wieczoru mam mysli np takie kto przyszedłby na mój pogrzeb po co mam żyć i takie tym poodbne przypominaja mi sie sprawy, ktore w zyciu mi nie wyszly

Gość dzis smutna -82
To wszystko (samoczynnie) tak bardzo boli chcialabym sie pozbyc wrazliwosci...

Gość Gwiazdkowa
''Sprobuj po prostu zyc. Rozpamietywanie jest zajeciem starcow" Paulo Coelho

Gość dfgdfggdf
Mi życie też nie wyszło, ale wiesz co, najważniejsze jest to, że nie wiemy co nas czeka i są chwile, dla których naprawdę warto jest żyć.

Gość Gwiazdkowa
Moje dotychczasowe zycie To jedna nie udana sprawa.Tyle lat zmarnowalam tyle energi swojej dla ludzi ktozy nwet na to nie zasluguja. Ale dopiero teraz sie zorientowalam ze nie warto bylo Coz!!!Ale pomagalam i tego nie zaluje Bo wrazliwym mimo wszystko trzeba byc A naj lepiej madze wrazliwym czlowiekiem!!! Buziaki:)

Gość smierdziel
nie smuc sie, kazdy ma swoje porazki pomysl sobie czego ci brakuje i ze to jeszcze przed toba

Gość Gwiazdkowa
nie zgadzam sie Ja wiem co mnie w zyciu czeka!!! Same bardzo dobre sprawy!!! Tak jak was Slonka tylko musicie wiedziec co chcecie!!! Buziaki:)

Gość prawda stara jak komputer
dla siedzących całe dnie przy kompie i piszących farmazony zakompleksień-ców NIGDY LEPSZYCH DNIE NIE BĘDZIE!!!

Gość Tak tak oczywiście
Ty 'prawda stara jak komputer' chyba do nich się zaliczasz skoro poprawnie jednego zdania napisać nie potrafisz :/