Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowoooooooooo

co za to kupic?

Polecane posty

Gość anonimowoooooooooo

co byscie sobie kupili na chwile obecna dostajac od kogos 600zl??

Gość starababastara
Tu zakładam topik o Bachledzie bo w tej godzinie mam za dużo... gdy wróci - ja bymjej powiedziała tak - Och widziałam Twoje zdjęcia ze Złotych globów, ale powiem Ci, coś Ci to dziecko nie służy. Wcale. Postarzałaś się szybko. Jednak ... :( I to wszystko przez Farela - a on tak Cię olał, a ty taka młoda... jedynie 27. :(

Gość starababastara
- A właściwie czemu sie nie pobraliście? Nie wyszło wam czy ty się rozmyśliłaś? I czy nie chciałaś naprawdę dziecka? A zdjęcia masz? KOLEŻANKA BACHLEDA ALICJA :( PS. a swoją drogą ciekawe czy dostanie kwiaty na lotnisku. Od ... Kaczynskiego?

Gość starababastara
Ale teraz to już zrobisz karierę, nie? Możesz wrócić do Stanów czy tylko w Polsce? A spotykasz się z Kolinem jeszcze? Gdzie jest dziecko? I co ? A jedziesz spotkać się z Tuskiem odebrać gratulacje? Z okazji porodu - nie wiem. Złotego Dywanu i Złotego Globa? W końcu jesteś gwiazdą... zawsze nią byłaś...Alicjo z Krainy Czarów... ale z głodu nie zdechniesz Alicjo... na pewno. Z taką matką zaradną. Jedyne 50 milionów przez które ja za ciebie dostanę po pysku bo ty siedzisz sobie w Polsce i obżerasz ludzi uczciwych dalej. Ale skończysz w piekle szmato. I słusznie :)

Gość starababastara
Razem z cała twoją obłudną rodziną. Czy jej ojciec jest geologiem, a Brat lotnikiem? Bo tak jej napisali. Jesli nie to jej to poprawcie bo mi to UWŁACZA - przysięgam. Uważam, że oprócz zapierdziałych tyłków górlaskich ta rodzina nic sobą nie reprezentuje oprócz liczenia dutków. No może 50 miejsce w skokach narciarskich. Osobiście wolę Małysza - może jemu dajcie majątek wujka Alicji. Choć jemu nie trzeba cudzej kasy ... ciekawe czemu? :(

Gość starababastara
A Alicja jest po szkole teatralnej - na pewno. Hahaha - tylko czemu ja mam za to oberwać. ja mam studia TY SZMATO SKRETYNIAŁA! :( I tyle mnie Polska obchodzi na wieki. Oby :( I polska szkoła :(

Gość starababastara
Co ludzie w tym kraju sobą prezentują po szkołach to lepiej nie mówić. Wszystko bez sensu - choć te szkoły se poprawcie do 2012 jak już nie jesteście mistrzami Europy w piłce nożnej. Choć tyle zróbcie za moja krzywdę. BŁAGAM! :(

Gość starababastara
ciekawe czy to teraz taki trend światowy czy polski jedynie że SKRETYNIAŁA szmata górą? Bo szmata to zawsze - ale skretyniała? To chyba tylko w Polsce. Geolog i lotnik - za dużo sie uczyli czy co że nie zarobili. Wujek rolnik... nie mogę :( Alicja - Beata Tyszkiewicz. :(

Gość bavy
starababastara-lecz sie

Gość starababastara
Alicja - jak dla mnie możesz iść tańczyć przy rurze w Polsce. I tyle. Ale cóz...zrobisz tu wielką karierę - z matką. Jak zwykle. A teraz masz dziecko więc wreszcie sie szanujesz. W STANACH. I cóż że tam nie wjedziesz... masz dziecko z obywatelstwem... :(

Gość starababastara
A teraz masz dziecko więc sie WIELCE szanujesz. A jej matka? Stara pijuska, ale oczywiscie wielka bohaterka bo sieFarelowi nie dała. Chuchnij babo - albo lepiej...weźcie alkomat. No ale cóz... Polska :(

Gość starababastara
Weźmy no alkomat Lidzia - co to znowu nic nie wyszło... nie niemiecki. Ale...ale ... moze Lidzia przestała pić? Ciekawe czemu? Dzięki Alicji bo...zrobiła karierę. Hahaha ...wreszcie ! :(

Gość starababastara
drapie się po dupie z nadzieją że mnie ktoś przeleci !

Gość starababastara
Lidka sie cieszy, że niebawem pojedzie do USA dziecko w USA zobaczyć. Do zięcia. W USA będzie! Rozumiecie - tam ma dom. Przeciez jej kupił dom. Niech no sie podpisze - to jest dom dla niej. ZAPRASZAMY DO USA :)

Gość drcffgtftvgb
ja też nie lubie Alicji i uważam ze jest brzydka ale to nie powód by po niej tak jezdzic