Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hakaraka555323

Chlopak ze mna zerwal a ja...

Polecane posty

Gość Hakaraka555323

Ostatnio zerwal ze mna (przez gadu) chlopak z ktorym bylam prwie 3 miesiace. Mu strasznie zalezalo. a mi szczerze mowiac nie. No i pisalismy i potem mi pisal ze to nie ma sensu bo mi nie zalezy i mam to w dupie. A ja nie odpisalam bo nie wiedzialam co... jak myslicie co sobie pomyslal ? ?

Gość smierdziel
ze masz w dupie..? :o :D

Gość Hakaraka555323
kurde;/ ale serio nie wiedzialam co odpisac. bym napisala ze mi zalezy a on i tak by to juz chcial zakonczyc wiec bezsensu by to bylo

Gość smierdziel
po co chcesz mu to pisac jak masz to w dupie? nie zabieraj mu wiecej czasu

Gość hgjy
zostaw faceta w spokoju

Gość Hakaraka555323
a on mi mowil ze jestem pierwsza dziewzcyna na ktorej mu tak zalezy... wiec ni chce zeby teraz mnie zapamietal jako ta ktora miala go w dupie;/

Gość lubiem keczup
pomyślał ze albo masz go w dupie albo wolisz spedzac czas z bobrami

Gość hgjy
no ale przeciez masz go w dupie bo ci na nim nie zalezy....wiec o co ci chodzi? chyba nie liczysz na to ze zaprzyjazni sie z toba i bedzie chodzil na piwo?

Gość Hakaraka555323
ehh :( wogole to mysl;alam ze jak z nim bede dluzej to mi wkoncu zacznie zalezec ale niestety tak nie bylo ;/ a to naprawde zajebisty chlopak...;/ szkoda.

Gość Hakaraka555323
no a co nie ma szans zebym byla jego kolezanka itp?

Gość Hakaraka555323
wogole hujowo zrobil ze na gg... ja bymn wolala na zywo pogadac;/ wtedy by inaczej wyszlo....

Gość hgjy
A jak ty sobie to wyobrazasz? Facet w Tobie zakochany, moze naprawde jestes 1 kobieta ktora zawladnela jego sercem i macie zostac znajomymi? Dzwonic do siebie od czasu do czasu, pisac a moze pojsc na kawe? Chyba nigdy w zyciu nie dostalas po dupie skoro sadzisz ze to takie latwe...chyba tylko dla ciebie

Gość człowiek biedronka
jeśłi ona ma go w dupie to ojej duuuuuża musi być... ( masz może na drugie imię szafa ?To by się zgadzało )aaa ja lubiem grać w ping ponga z bobrami tudzież czasami wyskoczymy na jakiś browar :D

Gość smierdziel
no w dupie go ma, ale to milo byc adorowana i sluchac te dyrdymaly ze jest sie dla kims jedynym, pierwszym i wyjatkowym przeciez :) :D :D

Gość hgjy
widocznie czul z twojej strony dystans... Ja kiedys tak samo zrobilam..zerwalam przez telefon z facetem...Wiem wiem ze to niedojrzale tak ale bylam zdenerwowana, czulam ze on angazuje sie w 20% a ja w 100% ...Po 3 miesiacach zerwalam i bardzo to przezylam. On nie walczyl o mnie za bardzo.... Po 2 latacch poznalam faceta ktory po 3 miesiacach bycia razem dawal mi calego siebie, na maxa byl zaangazowany....niebo na ziemi, to moja milosc zycia! Ciesze sie ze zerwalam z tamtym kontakt bo moze bedac jego znajoma dluzej bym cierpiala i nie poznala mego prawdziwego szczescia Rozumiem doskonale twego faceta

Gość Hakaraka555323
nieprawda on mi to az za czesto mowil.. i chyba dlatego mialam do niego stosunek taki a nie inny.. latał ze mna jak glupi

Gość Hakaraka555323
ja mysle czy by sie z nim nie spotkac i pogadac normalnie a nie na gg bo wiadomo na gg to nie to samo.... moze da sie to odkrecic. moze mi jeszcze zacznie zalezec, a chcialabym zeby mi zalezalo.//..

Gość hgjy
Ok ale na co liczysz? Nie pasujecie do siebie i tyle Wiesz ze czasami fajni, atrakcyjni,wartosciowi ludzie spotykaja sie na swoje drodze i nie pasuja do siebie? Nie zawsze musi byc czyjas wina....moze byc tak ze autentycznie im razem nie po drodze mimo ze sa obydwoje fantastycznymiu ludzmi Moze tak u was jest?

Gość Hakaraka555323
moze.. ja strasznie chcialam zeby mi zalezalo ...

Gość hgjy
Nie zmusisz sie do uczuc...Nie mozesz sobie powtarzac jak mantre: chce aby mi zalezalo a moze sie spelni....Co to znaczy chciec? Chcesz cos do niego poczuc? Nie tedy droga ...niestety

Gość hgjy
Chciec to mozesz konca zimy ....albo cos czujesz do tego faceta albo nie...Nie ran siebie, nie ran chlopaka, nie badz tez z nim ze strachu przed samotnoscia

Gość Hakaraka555323
no ok... dzieki wielkie :) wiem juz ze nic ze zwiazku. ale nie chce zeby mnie nie lubil kurcze;/

Gość smierdziel
to napisz mu szczerze, ze zez wiazku nic nie bedzie, ale zeby zle nie myslal, co za problem masz tylko nie dawaj zludnych nadziei i nie baw sie ludzmi :o

Gość Hakaraka555323
NO ZOabczymy jak to bedzie smierdzielu:)