Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasandraaafgrg

czy on ściemia?

Polecane posty

Gość kasandraaafgrg

Gość kasandraaafgrg
w markecie na zakaupach z moim meżem spotkaliśmy moje dwie koleżanki jesna jest naprawdę śliczna poprostu cudna moj facet tylko spuścił głowe oparl sie o wózek i miał calą czerwoną twarz byl tak zarumieniony..jak juz odeszliśmy spytałam dlaczego mowie ąz tak ci sie podobała??a on ze hcyba glupia jest ze brzydka tylko ze on był nieogolony i pewnie się go wstydziłam??jaka jest wtym prawda??czy to ściema? powiedzcie mi...

Gość kasandraaafgrg
ale co naprawde sie wstydzil tym ze byl nieogolony i ze mi wstyd przyniesie czy zarumienil sie bo ona taka ladna?

Gość ja nie widzę sensu w pytaniu
hmm.. najwyraźniej chciałby się podobać w tym momencie tamtej lasce a tu lipa - pysk nieogolony i spalił burakolca :)

Gość kasandraaafgrg
i jak tu ufać facetowi co ja mowie mezowi???

Gość kasandraaafgrg
co za burak pierdol... a mi zareczal ze ona taka brzydka ze nie w jego typie.. jestescie pewne na 100%??

Gość normalnie ufać bo na to
że ona ma wzwód w różnych momentach dnia nie masz wpływu ani on ani Ty :)

Gość normalnie ufać bo na to
nic dziwnego że Ci nie powiedział pr\wdy, bo pieklisz się o pierdoły, a facet też człowiek, chce pożyć w spokoju

Gość kasandraaafgrg
jasne stanl mu???????????????????? to ze sie zaczerwienil to hcyba nie znaczy ze stanl? no ale to bylo dawno temu ..ale znowu we mnie narasta zlosc zeby mu dosolicon mi nigdy nie powie ze jakas laska jest piekna wszystkie sa brzydkie oprocz mnie oczywiscie ze klamstwo jest odemnie milion ladniejszych i to mnie wkurza ze nie potrafi byc ze mna szczery...

Gość nie jest szczery bo Ty jesteś
czepialska po cholerę pytasz, czy ładna czy brzydka? Aż takie mas zniskie poczucie wartości własnej? Wystarczy chyba, ze facet Ci mówi, że jesteś piękna i już, a Ty masz swój rozum i chyba wiesz, że najpiękniejsza na całym świecie nie jesteś... ps. możesz mu wykłuć w nocy oczy szpikulcem, nie będzie miał skali porównawczej :p

Gość kasandraaafgrg
no ale chyba jakas szczerosc obowiazuje ja nie mam oporow powiedziec ze jakis facet jest przystojny a on nie

Gość ania 32
to jest normalne ludzkie zachowanie,pomyśl sobie ,że spotykacie kolegę męża który jest po prostu super przystojny,jak z amerykańskiego filmu ,pewnie też czułabyś sie dziwnie,poza tym on już dawno nie pamięta o tej lasce

Gość ja sama tak robie
mowie szczerze ze jakis facet mi sie podoba....a co...tylko facetom wolno sie slinic:> nie potrafisz zagrac podobnie ?

Gość czepiaj się bardziej i częście
o drobiazgi nic nie znaczące, to go z pewnością skłoni do jeszcze większej szczerości :p

Gość kasandrafdfgb
pokaze mu dzisiaj ten topik ,jestescie na 100% pewni ze mu sie podobala i dlatego sie zaczerwienil