Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolczanka

no nie!! mój ojciec słucha techno !!! co za żenuła!!!

Polecane posty

Gość Dolczanka

pokrótce powiem - chodzę do 1 liceum, mieszkam blisko szkoły, niektórzy mieszkają na drugim koncu miasta, a że warszawa to nie 3 km w te i we wte to wiadomo jak daleko jest drugi koniec miasta, no i mielismy przerwe w zajęciach, a nie wszyscy lubią siedzieć w szkole , i zaprosiłam dwie moje najbliższe koleżanki do siebie. pech chciał że akurat ojciec siedział w domu i słuchał jakichś łupanek!!! :[ co najgorsze siedział w dresie i popijał piwko...zarywał moje koleżanki, zwłaszcza jedną , taką superładną, a ona się cieszyła, druga zresztą też. obie podniecone a ja wkurzona. ojciec widział moje poirytowanie i robbił mi dalej na złosc!! co za wstyd. potem szłyśmy na popołudniowe lekcje, to koleżanki sie zachwycały "ale fajny tatusiek" :/ albo 'ale ci zazdroszcze, taki wyluzowany, moj ciagle w krawacie i chodzi tylko do opery z matka, nudziarz" a ja bym o niebo wolała miec normalnego ojca ktory chodzi w garniturze, słucha klasyki , chodzi do teatru , opery a moj?? zachowuje sie jakby mial 20 lat ;( ma ktoś podobnego ojca??

Gość para wino
To że podrywa twoje koleżanki jest żałosne ale co cie obchodzi jakiej muzyki on słucha?? Myślisz że co nie wolno mu luić techno? A może zapakuj go od razu do domu spokojnej starości? Ciesz się że jest młody duchem i nie narzekaj bo krawaciarze to nudziarze.

Gość Dolczanka
no to że słucha techno bolało mnie od dawna (ja preferuje rock, indie) ale że moje koleżanki się o tym dowiedziały :o w dodatku mieszkamy na Pradze...tu tyle prostaków słucha techno...moja wszystkie koleżanki są raczej z dobrych domów to renomowane liceum, a ja? szkoda gadać. z moim ojcem czasem oglądam różne programy np. 1 z 10, zwykle ja znam wiecej odpowiedzi niż on, albo "jaka to melodia" on zgadł chyba ze 2-3 razy w tym jedna to była "jej piekne czarne oczy" , a hity zx lat 80-90 ? on nic nie wie!!! jakby go ufo porwało czy co :/ czego on musiał słuchać nim wprowadzono tą cholerną muzyke techno :/

Gość mi się
rock preferujesz? to ciekawe jakby to było gdybyś miała takiego ojca, co chadza po operach i filharmoniach i Ciebie również by do tego zmuszał, bo przecież rocka słuchać nie wypada... co do podrywania koleżanek to rzeczywiście :o