Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłośniczka spankingu

do wielbicielek spankingu, kochających dostawać lanie

Polecane posty

witam wariatki podobne do mnie;) naszlo mnie wlasnie takie pytanie: jak się zachowujecie, jak mężczyzna wymierza wam klapsy, spuszcza lanie pasem;)? bo ja sie dre, wyrywam i placze proszac, zeby mnie nie bil juz i juz nie bede;P, ale oczywiscie jest to element zabawy, choc bol jak najprawdziwszy;P i wcale nie chce, zeby przestal, choc moje blagania bardzo realistycznie wygladaja;P

Gość milosniczka spankingu
czyzby w tak wielkiej rzeszy kafeterian nie bylo milosnikow spankingu;P?

Gość ropinhhuttt vel subtelny klapś
....i owszem .na kilkanście sposobów....

...wdzięczny temacik...... mniam

prosze pogadajcie troche na ty topiku o klapśiach

J niedawno zaczęłam takie zabawy... bardzo mi się podobają:) lubie jak mnie mój facet tak bije:) leje pasem... bije ręką... mmmm... strasznie mnie to jara... plus wulgaryzmy:)

..rytualny spank...... bryczesy oficerki.....ona w negliżu...skamle ..... biel skóry na plecach........nahaj dotyka jeszcze podłogi......skamle i liże cholewy......suka.........

Choroba ta napada lubieżników i niszczy im mlecz, czyli stos pacierzowy. Nie mają oni gorączki i chociaż dobrze jedzą, chudną i niszczeją. Zdaje im się, jakby mrowie z głowy wzdłuż pacierza im zstępowało. Ile razy na stolec lub z uryną idą, sok nasienny bardzo rozrzedzony tracą. Nie są zdolni do płodzenia i przez sen częstokroć lubieżne uczynki spełniają. Przechadzki, zwłaszcza po przykrych drogach, dech im odejmują, osłabiają ich, nabawiają szumu w uszach i ciężkości głowy. Na ostatek gorączka kończy ich życie.

hehehehehhe widze ze czujesz klimat;P te oficerki i bryczesy uwielbiam takie klimaty, albo jakies wojskowe klimaty/komandos itp ufffff

co prawda moze z lizaniem cholew to akurat dla mnie zbyt duzy hardcore ale reszta jest cudo i tym nahajem bezlitosnie po pupie mmmmmmmmmmmm

Ja swojego bardzo lubię kopać z całej siły po jajach. Ale nie wiem czy to jest ten cały spanking ? :-(