Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkaaaa89

Czy jestem w ciąży??

Polecane posty

Gość slodkaaaa89

Witam,mam pytanie..Pisze,bo byłam na wielu forum,ale nigdzie nie znalazłam wieloznacznej odpowiedzi.. Otóż ok. tydzień przed okresem kochałam sie z chłopakiem.. I to z 3 razy dziennie. I to wtedy jak miałam wydzieliną brązową,jakby przed okresem.. Raczej Chłopak zdążał wychodzić i dochodził na mnie... Dzisiaj powinnam mieć terminowo okres,a nie mam. Mam bóle brzuche,jak przed okresem.. Czy tak częsty seks może być przyczyną przesunięcia okresu?? |Czy może mogłam zajśc w ciąze??:( prosze o odpowiedź..

real dobre :D :D ""Witam,mam pytanie..Pisze,bo byłam na wielu forum,ale nigdzie nie znalazłam wieloznacznej odpowiedzi.."" moja wieloznaczna odpowiedź : jesteś w ciązy bądź nie jesteś , a seks 3 razy dziennie = cofnięcie okresu o 3 dni naprzód jesteś rocznik 89' ? :P :classic_cool:

Gość slodkaaaa89
Kurde pytam poważnie,a wy sobie żartujecie ze mnie..:( Tak rocznik 89.. Bo przed okresem są dni niepłodne jak się nie mylę..

Gość nie jestes
nie jestes w ciazy,spokojnie...

Gość slodkaaaa89
Do: nie jestes nie jestes w ciazy,spokojnie... To czemu nie mam okresu,jak dzisiaj wypada termin??

Gość nie jestes
nie panikuj,napisalas wczesniej,ze masz bóle...moze w nocy dostaniesz okresu,ja tez tak mialam i tez tak robilam jak Ty

Gość slodkaaaa89
No dobrze,może macie rację. Poczekam do jutra,a jak nie dostanę okresu,to kupię test..