Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pizza maniaczka

glupie pytanie, ale pytam bo jestem glodna

Polecane posty

Gość pizza maniaczka

maz z dala od domu wiec czesto nie chce mi sie gotowac i zamawiam pizze. ostatnio zamowilam w niedziele, ale to byla obiecana mezowi pizza, w zeszlym tygodniu tez cos bylo i 2 tyg temu tez. zamawiam zawsze te sama (ba ja lubie). i tu mam pytanie, znow dla siebe samej nie chce mi sie gotowac i mysle by zamowic moja pizze, ale normalnie sie wstydze bo co sobie pomysla o mnie w tej pizzerii. juz pewnie znaja moj glos, adres po glosie i zamowienie po glosie. jak myslicie, wstyd znow zamiawiac czy dac se siana i po prostu se pojesc? poza tym chuda jestem i chce przytyc, wiec ta pizza to dobry kierunek.. zamawiac?

Gość nąshalandzki
zjedz kupe

Gość Magda Ewa Maria
znajdź inna pizzerię z dowozem do domu ;) też tak miałam, z tym, że ja zamawiałam jedzonko do pracy :), poznawali po głosie i tylko upewniali sie czy dobrze pamiętają adres :D. I też mi było głupio. ale zamawiam dalej stamtąd hihi :). nie dam się!!

Gość pizza maniaczka
ja sie nie wstydze zadzwonic tylko pytam bo troche przypal tak dzwonic o te sama pizze co rusz. a godna jestem bo u mnie juz 14.40. dobra, dzwonie!

Gość pizza maniaczka
nie wstydze sie zadzwonic tylke wstydze sie tego, ze ciagle zamawiam te sama pizze z dowozem do domu, co rusz to dzwonie.

Gość Magda Ewa Maria
smacznego :D

Gość pizza maniaczka
zgadnijcie co jem dzis na obiad? :)

Gość Magda Ewa Maria
niee mam pojęciaaa :P kurka ale mi narobiłaś smaka!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fdger
ostatnio mam podobnie. Tylko, że ja mieszkam na wiosce i mamy tylko jedną pizzerię, i dziś znów tam idę. Wstyd mi :Ds

Gość a ja czekam i czekam
Matko Boska ludzie to mają dylematy:)

Gość Magda Ewa Maria
wiecie co, tak teraz myślę, że pewnie większośc zamawiających do domu to "stali klienci" jak ktoś nie ma nawyku to nawet raz na jakiś czas nie zamówi, więc jak widac nie jesteśmy same :D

Gość fdger
Sobie przypomniałam, jak przez cały czas chodziłam do tej pizzeri, i za każdym razem ciągnęłam za sobą coraz to innych ludzi. I do mnie właścicielka mówi po imieniu: Monika, widzę że przyprowadzasz nam ciągle klientów :O :D Dzięki za reklamę. Czy jakoś podobnie.

Gość pizza maniaczka
no ja w pewnej knajpie tez pewnie mialam opinie, kurcze.. pracuje w meskiej brazny, kontakt z ludzmi z calej Polski. i czesto bylo tak, ze sie z kolegami odwiedzalismy gdy bylismy przejazdem albo po prostu umawialismy sie, jak miasta byly blisko siebie, na kawe albo obiad. no i jak mnie ktos odwiedzal to zawsze szlam do tej samej knajpy bo wiedzialam, ze jest niedrogo i duuuzo jedzenia. A wiadomo, chlopak z drogi musial sobie pojesc. Troche krzywo sie na mnie patrzyli bo dosc czesto wpadalam, zawsze z innym facetem :) a moja pizza juz jest w drodze, lalalalallalaaaa. ale sobie pojem! myslicie, ze przybedzie mi z 0,5 kg?

Gość Magda Ewa Maria
może i przybędzie, ale czy to ważne :D??

Gość pizza maniaczka
Magdo Ewo, wazne!!! dla mnie wazne bo chce przytyc!!!! jem za 3, sama opyle te pizze, a jest to duuuza pizza, potem pewnie jeszcze cos dorzuce a waga w miejscu... :(

Gość fdger
Pewnie ci przybędzie :( Sama już się nad tym dziś zastanawiałam, że niedługo pewnie będę wyglądać jak wieprz, jak nie skończę z tym nałogiem.... Ale to jest silniejsze ode mnie heh. Teraz jak jest jeszcze zima to nawet nie ma jak na rower wskoczyć, lub pobiegać, więc niedługo pojawi się tłuszczyk :(

Gość pizza maniaczka
no to masz fajnie. Ja zeby zrzucic 5 kg potrzebuje tygodnia. zeby przytyc 5kg potrzebuje miesiecy... :( nie jestem anorektyczna, ale dosc szczupla, taka kruszyna troche..

Gość śmiech00linka5
pizzza z podwójnym pepperoni jest zalecana gdy ma się pasożyty i można spożywać nawet przy hemoroidach . . .

Gość fdger
No nie wiem czy mam tak dobrze... W sumie jeszcze o dziwo nie przytyłam, ale oczekuję tego momentu z niepokojem :D Mam jakiś lęk przed tyciem i chudnięciem, chciałabym przez cały czas być tej samej wagi. Nie wiem co wybrać z dwojga złego, ale chyba wole wybrać pizzę :D