Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Błagam, pomózcie.Niesamowity ból

Polecane posty

Pomozcie mo=i jakos bo nie wytrzymam. Wczoraj wieczorem zlapal mnie silny skurcz prawej nogi. Minal, ale noga troche pobolewala.Jakos usnelam.Obudzialm sie o 3 w nocy z okropnym bolem nogi... Do tej pory nie moge sobie poradzic. jak leze w lozku na plecach prosto i nie ruszam noga to bol troszke ustaje, ale jak tylko wykonam jakis ruch bol jest nie do zniesiena, lzy mi ciekna jak groch... Najbardziej boli tuz przy stawie biodrowym. Bralam juz magnez, zelazo, jadlam czekolade, pomidory i pilam wode mineralna.Nic nie pomoglo. Od nocy wzielam juz 3 ketonale i nic...Wogole bol nie ustepuje.Co to moze byc?

Gość życieżycie
to chyba na pogotowie, co?????

Gość życieżycie
chociaz wiem ze skurcz (spowodowany najczesciej brakiem magnezu-jedz go czesto teraz kilka tabl dziennie) moze spowodowac ten skurcz dluzszy bol, uczucie dyskomfortu w nodze ja tak mialam ponad rok temu ze mnie noga bolala przez tydzien, jak bardzo cie boli to idz do lekarza niech ci cos da moze magnez dozylnie? albo jakis inny lek rozkurczowy?

Gość ghjkl
do lekarza albo na pogotowie,może to zakrzepica.A bierzesz tabl antykoncepcyjne?

Bralam tabletki przez 3 lata i miesiac temu odstawilam. Ból jest niesamowity.... Noga nie jest napieta, jest normalna ale strasznie boli, szczegolnie jak nia jakos rusze, nie moge chodzic... Do lazienki ledwo dokustykalam opierajac sie o kij od szczotki. Wzielam juz dzis magnez i zelazo i nie wiem czy moge brac go wiecej?

Gość ghjkl
nie czekaj ,serio jedź na pogotowie.A masz może problem z żylakami,albo w czasie brania tabsów bolaly Cie łydki?

Gość ghjkl
to może chociaz na jutro zarejestruj sie na jutro do lekarzaswojego ogolnego

Gość ghjkl
Zdrówka i napisz dzisiaj albo jutro co z tego wyszlo.