Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek123

To moja sukienka na studniówkę. Jakie dodatki??? BRAK POMYSŁU

Polecane posty

Gość kwiatek123

tak jak w tytule. Studniowka juz za tydzien, a ja nie wiem jakie buty dobrac, bizuterie, cos na ramiona?? w ogole nie mam pomysłów... Może cos poradzicie dziewczyny? :) A to moja sukienka. Co o niej myslicie? http://www.voila.pl/184/eatb5/index.php?get=1&f=1

Gość kwiatek123
no tez tak myslę, ale hm, sandały, czułenka, szpilki? Może ktoś ma jakieś linki? :):)

Gość czekam i czekam5
fajna bylaby do teog kolia na szyje . taka wiesz okragla a nie nic w ksztalcie trojkata..... a buty to ja byl wziela jakies szpilki,ale nie sandaly.....

Gość Rum-cajs
Hej, ładnie będziesz wyglądać w tej sukience , nie zapomnij o czerwonych podwiązkach i zastanów się czy nie za dużo tego czarnego , studniówka to nie stypa

Gość bamboo
jakas skromna bizuteria bo skuienka jest bardzo ozdobiona jakies małe kolczyki branzoletka... torebka z podobnego materialuu co kiecka a buty czarne

ja bym nie zakladala kolczykow tylko jakiś delikatny naszyjnik:D

Gość jesus q
fuu skąd wam sei biora pomysly zeby takie okropne sukienki kupować? paskudna!

Gość maalka
fakt okropna ta kieca .. tafta to najbardzij tandenty materiał jaki moze być ehhh

Kwiatku, a robilas próbę tańca w tej sukience? Czy Ci nie będzie opadać? Byłam w tym roku na studniówce i widziałam, jak dziewczyny co chwilę podciągały do góry takie sukienki jak Twoja. Wyglądało to śmiesznie. Naprawdę. Poskacz trochę w niej, a jak bedzie Ci spadac, to pomyśl może o cieniutkich naramkach do niej??

Gość kwiatek123
Dziękuję za rady :) a swoja droga kazdy ma swoj gust, mi tam się podoba, bo jest moim zdaniem elegancka. :) Wiem, wiem, doszyję cieniutkie ramionka, albo ją podepnę tak,żeby nie spadała, bo nie chce co chwile podciągac sobie góry :P

Gość kwiatek123
Leja jasne, że tak ;) wpadaj do zachodniopomorskiego :)