Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacrymoska90

Prosze o ocenę zdjęcia.

Polecane posty

Gość lacrymoska90

Hej wszystkim. Pod tym linkiem jest moje zdjęcie gdzie ważę 53kg.. http://img210.imageshack.us/i/zdj3903e08a926a30bdbd4e.jpg/ Oczywiście proszę o szczerą oceną czy wyglądam dobrze, czy za grubo ;p Bo aktualnie ważę 48kg i nie czuję się z tym komfortowo i chciałabym przytyć do 52-53kg. Od tamtego czasu dużo ćwiczyłam i wiele osób mówi mi że nawet jak przytyję to nie będzie po mnie widać. Chodzi mi głownie na tym zdjęciu o nogi bo mam na ich punkcie niezdrową banię :/ A chcę przytyć, ponieważ w górnej części ciała mogę sobie kości liczyć :/ zero cycka ani niczego.. masakra :(

Gość aikzz
figura mi sie podoba . Lubie szerokie biodra

Gość qazxswedc
dobrze wygladasz ... co chcesz od siebie?

Gość wichrowe wzgorza
jestes calkiem calkiem :) za 2/3 kilogramy bedziesz cacy ;)

Gość gangbang miszczu
masz krzywy kregoslup:O ps.a gdzie cycki???

Gość lacrymoska90
bo chodzi o to że jakby to powiedzieć wpadłam w sidła anoreksji :/ a po długich sesjach u psychologa zrozumiałam co z siebie zrobiłam i pragnę utyć :D

Gość lacrymoska90
Wydaje Ci się bo krzywo stanęłam :P wichrowe wzgorza - 2-3 kg mniej czy więcej? ;> Bo aktualnie ważę 48kg i wyglądam beznadziejnie szkapowato..

Siema! otóż tak ...hmmm nooo ten tego noo...zdjęcie marnej jakości ...buhahaha:D [śmiać mi się chcę...:D]🖐️

Gość gangbang miszczu
ale wymionka jakies musisz miec przeslesz mi na meila??

Gość aikzz
48 kg to raczej nie anoreksja . Anorektycy maja po 42 kg . hehe

ładna figura:) [coś czarnego do głowy się przykliejiło[ale to nieważne]... dlatego głowy nie oceniajmy:classic_cool: ] :)🖐️

Gość aikzz
48kg i nie czuję się z tym komfortowo i chciałabym przytyć do 52-53kg skoro wazysz 48 . Uwazasz ze to za mało , a 52-53 to za duzo . Moze przytyj do 50 kg ? Znajdz złoty srodek ..

Gość lacrymoska90
aikz anoreksja zaczyna się w głowie - a ja i tak przy tej wadzę wyglądam na wiele mniej.. wszyscy mówią że oszukuję >< koszmarnie irytujące jest to.. bo i tak w górnej części ciała widać mi wszystkie kości a cycków nie mam już wcale

Gość lacrymoska90
heh :) ciężko z tym.. ale mój cel nr 1 to właśnie 50kg :) naprawdę jem i staram się przytyć.. bo nie chcę być szkieletem :/ ochyda.. fuuu.. a do tego zachciało mi się w końcu być kobietą z cyckiem ;)

Gość szaramara
No ladnie na tym zdjeciu wygladasz. Masz taka typowo kobieca figure z zaokraglonymi biodrami i wyrazna talia. Zazdroszcze. Ja znowóz jestem za gruba, mam niewiele talii i wielkie bary i klate, a cycki dosc male. Jakbym byla toba to bym sie cieszyla. I skoro zle sie czujesz przy 48kg to sobie przytyj do tych 53, bez obaw. A ile masz wzrostu jesli moge spytac? Ps. A to ja. Ciesz sie, ze tak nie wygladasz! Nie moge narzekac, bo nie jest az tak tragicznie, ale napewno mogloby byc lepiej. http://img683.imageshack.us/img683/616/p1010285y.jpg

Gość lacrymoska90
tłuszczyk to najbardziej pożądana rzecz przeze mnie ;)

Gość lacrymoska90
Kochana, nie wyglądasz źle :)) Pocieszać się nie będę Tobą bo fajnie wyglądasz wg mnie.. Ja niecałe dwa lata temu ważyłam ok 75kg ;p Ale przesadziłam z odchudzaniem :/ Wzrostu mam 166cm :)

Gość gruszką jesteś
dlatego taka dupa jak stodoła

Gość szaramara
wez pod uwage, ze to zdjecie bylo na wakacjach przed którymi bylam na kopenhaskiej. JA mam 164cm wzrostu, zgadnij ile wazylam jak ta fotka byla robiona. Tylko szczerze, nie bój sie, ze jak powiesz za duzo to sie obraze czy cos. Ps. A jak ty to zrobilas, ze schudlas bo mi jakos nie wychodzi, pare dni a potem zre jak zwykle.

Gość lacrymoska90
Wiem dziękuję, nie muszę się dowiadywać od osób trzecich jaką mam figurę bo doskonale to wiem :] a w dupie niestety mam aż 88cm. Szaramara - nie wiem dałabym Ci jakieś 64-67kg ;)

Gość lacrymoska90
up up ;p

Gość szaramara
No i zgadlas. Na zdjeciu mialam tak okolo 63, 64 kg. Teraz po swietach itp to mysle ze 65-66. Kiedys wazylam 59-60 i nawet niezle sie czulam, ale wyjechalam do Anglii i przytylam i jakos nie moge z powrotem zejsc do ponizej 60. A jak mialam 15 lat wazylam 53 i bylam laseczka a wtedy wydawalo mi sie, ze jestem gruba. No masakra normalnie.

Gość lacrymoska90
heh.. mam wagę w oczach ;D Jakbyś chciała schudnąć to dieta, mobilizacja i ćwiczenia :) Ja też kiedys stękałam ale jakoś nic z tego nie wynikło ;p w końcu się zawzięłam za siebie i schudłam :) ale teraz niestety muszę przytyć ..