Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * Lucha *

Czy różnica 7 lat to duża różnica w związku ..

Polecane posty

Gość * Lucha *
nie, nie "dupcze sie" od 17 roku życia, wyobraź sobie że jest coś takiego jak wierność, wyrozumiałość i szacunek dla drugiej osoby, owszem były niezręczne sytuacje na początku naszego związku, ale Grzegorz zaakceptował to że nie byłam jeszcze gotowa, i nienalegal. Dla mnie nie ma w tym nic nadzwyczajnego.

Gość Kamillllllllaaaaa
i dobrze, szanuj się siostro nie daj chłystkowi sobie podskoczyć :P :P

Gość * Lucha *
a tak na marginesie to odeszliśmy od tematu :P .

Gość * Lucha *
chyba już nikt tutaj nie zagląda.. 🖐️. Dziękuję za wypowiedzi :)

Gość KnockKnock
dla mnie to to jest mega różnica w tym przedziale, ale widzę że bardzo się kochacie, da się to wyczytac z pomiędzy wierszy ;) gdy skończysz 20 lat już nie będzie to taka gigantyczna różnica, jaką wydaje się być teraz .. [20-27 _ akurat ;) ] .. życzę szczęścia. pozdrawiam 🖐️

Gość Bywa różnie
Więź między wami jest wielka z tego co piszesz, nie da się ukryc, ale w końcu się skończy jak większość takich pięknych bezproblemowych związków, poprostu nie da się żyć na takim "jedwabie". moim zdaniem taka piękna miłość się nie zdarza, i niebawem zerwiecie i to z błachego powodu.. Ty wkraczasz w świat, on już prawie że kończy te błache lata. Broń Panie Boże, źle wam nie życzę, ale wspomnisz moje słowa moja droga. mimo wszystco życzę Ci szczęścia z .. Grzegorzem, o ile dobrze pamiętam?? :) Pozdrawiam.

Gość KnockKnock
"Bywa różnie" a ja się z Toba niezgodzę myslę że ten związek przetrwa, i oboje się do siebie dostosują, skoro jak miała 17 lat a on 24 rozumieli się to będą się rozumieć :)..

Gość łoj łoj łoj
Taaaa... Od kiedy to istnieje milosc miedzy kobieta i mezczyzna??? Miedzy dzieckiem a rodzicem-bezdyskusyjnie, ale miedzy kobieta a facetem????

Gość KnockKnock
łoj łoj łoj - a co, nie istnieje?? masz dowód na to , że jednak istnieje

Gość KnockKnock
może lepiej poczytaj w jaki sposób ta dziewczyna wypowiadała się o tym Grzegorzu, z każdej wypowiedzi bije uczucie..

Gość łoj łoj łoj
Od niej tak, ale od niego juz pewnie nie. Tak to juz jest. Facet to podgatunek czlowieka, nie jest zdolny do wyzszych uczuc:)

Gość KnockKnock
czytałeś te wypowiedzi?? .. on lubi jej patrzeć w oczy.. mówi jej co chwilke że ją kocha.. nawet zaakceptował to, że na początku nie była jeszcze gotowa na stosunek.. myślisz ze facem mający 24 lata - jeśli by mu nie zależało na niej - czekał by aż ona "łaskawie się zgodzi" ? nie sądze.. z tego co ona mówi ta miłość jest na grubych fundamentach i OBOJE budują ten dom ..

Gość łoj łoj łoj
Ehhh... Naiwny Ty jestes. Codziennosc zabije takiego romantyka. Nie wiesz, ze romantyk nie nadaje sie do zycia na codzien?

Gość łoj łoj łoj
Oczywiscie, nie zaprzeczam-teraz jest pieknie. Tylko ze to sie skonczy.

Gość KnockKnock
po 1 primo JESTEM DZIEWCZYNĄ. po 2 widzę że pesymizm z Ciebie bije :) skoro się kochają to pozostaje im życzyć szczęścia, a z tego co widzę Ty im źle życzysz. .. po 3 sobie sam/z dopisz :P .. moim zdaniem jesteś męzczyzną/kobietą .. po przejściach który/która ma niemiłe przeżycia z kobietami/ mężczyznami. ale podejrzewam ze jesteś mężczyzną.

Gość * Lucha *
Po co te zupełnie niepotrzebne spory przecież każdy ma swoje zdanie na ten temat i nie ma tutaj się co kłócić .

Gość TutiFrutti
Czytając Twoje posty stwierdzam , że nawet nie wiesz jak masz dobrze dziewczyno ;) pilnuj go ;) nie ważny wiek, nie ważni inni, to na prawdę nie ma żadnego znaczenia.. Czeka was piękna i długa przyszłość 🖐️

Gość hahahahahhaaa
hahahahahahahah ...