wystraszonam 0 Napisano Styczeń 21, 2010 Mam małe obawy,proszę o normalne wypowiedzi!bez głupich komentarzy etc. Więc, biorę tabletki (21 tabl.)w ciągu 7 dniowej przerwie w niedziele(17.01) dostałam miesiączki po skończonym opakowaniu.We Wtorek (20.01) i kochałam się z chłopakiem,(miałam małe krwawienie),z prezerwatywą,nie kończył we mnie,ale gumka pękła,i miałam w pochwie trochę plemników(wydzielina z podniecenia,tam też są plemniki! ).czy mogę zajść w ciąże?a dzisiaj (21.01) zaczęłam nowe opakowanie tabletek) Zastanawiamy się z chłopakiem nad kupieniem testu.Bardzo proszę o mądre odpowiedzi! Ps. w ulotkach od tabletek pisze ze nawet w ciągu tych 7 dni jestem zabezpieczona,ale obawiam się ze jest to wtedy słabsze zabezpieczenie i mogę zajść w ciąże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gryczka Napisano Styczeń 21, 2010 Przy regularnie branych tabletkach zabezpieczenie przez cały cykl jest takie samo. Uważam, że nie ma szans, żebyś była w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wystraszonam 0 Napisano Styczeń 21, 2010 Gryczka: Dzięki za info ;) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bojabojaboja Napisano Styczeń 21, 2010 Nie masz słabszego zabezpieczenia. Przy regularnym braniu pigułek cały czas tak samo jesteś zabezpieczona, w przerwie też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach