Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygrana wygrana

Quick smart futurystyczna spacerowka ma ktos

Polecane posty

Gość wygrana wygrana
a jakie spacerowki maja wasze dzieci?

miałam - kupiłam specjalnie na urlop i zaraz po sprzedałam - 1 słowem "poierdółka" a nie wózek

Blondyna a jak z siedzeniem? tzn czy dziecko musi znowu pol lezec i sie podciagac zeby siedziec prosto czy da sie ulozyc oparcie do 90 stopni? bo moja mloda ma manie siedzenia i obserwowania:-D piszesz ze pierdolka hmmmm no ale kusi fakt ze mozna latwo zlozy, chociaz z drugiej strony tylko do 15kg, niby mam ambitny plan odstawienia wozka jak mloda nauczy sie chodzic ale ... pewnie bedzie to tylko ambitny plan:-P

oparcia nie da się dać pod kątem 90* - zawsze jest cit nizej - oparcie regulowane ale w 2 pozycjach na takie zatrzaski jak dzieci mają czasem w spodenkach - sztormiaczkach - poszukam gdzieś zdjęć - moment

ooo kto by pomyslal; troche to plastic-fantastic wyglada...dzieki Blondyna juz sie tak nie napalam moze mi sie uda dotrzec do jakiegos sklepu gdzie go beda mieli to ogladne i zdecyduje ale juz nie ma duzego 'hurra':-(

Gość wygrana wygrana
kasza ja bylam szybsza ale o to samo nam chodziło rzeczywiscie plastic fantastic, kurcze a moze polecicie jakis fajny wozeczek

no ja najpierw chciałam QUuinny Zappa - ale u nas odpadł bo jak posadziłak Synka jak miał niespełna 2 latka to podnozek miał tak na styk no i brak rozkładanego oparcia w zappie :( a co do Smarta to do koszyka mieściły się tylko husteczki mokre i bidon-niekapek i to wszystko

chcialam byc cwana i jak cos wniesc na poklad samolotu (w torbie a jak!:-) ), zazyczyc sobie tak jak ostatnio miejsce zaraz za sciana gdzie jest strasznie duzo miejsca no i jak cos to rozlozyc smarta (bo mloda mialaby wykupiony bilet zeby siedziec mi na kolanach ale po starcie to mozna by bylo wlasnie tak sie wycwanic). Ale nie chce z kolei wydawac tyle kasy zeby miec tylko na podroze samolotem bo i tak do europy i spowrotem polecimy moze jeszcze z 2 razy a potem mloda juz napewno bedzie miala powyzej 15 kg. Accchhh zeby tak miec kupe kasy...:-P

Gość wygrana wygrana
ja tez napalona bylam na zappa ale brak w nim regulacji oparcia, teraz rozmyslam o buzzie ale jakos nie wiem chyba za drogi.

Gość maja papaja
Szczerze mówiąc to nie za bardzo do mnie przemawia ten 'dizajn'. Chyba fajniejsze są nowe modele Maxi-Cosi i Quinny. Jak je znajdę to wkleję ich zdjęcia.

a moze taki? oparcie wyglada ok, gdzies czytalam ze mozna jak cos dalej rozlozyc, jeszcze lzejszy niz quick no i ta cena...pytanie tylko zowu czy sie nie rozpadnie?:-D

Gość wygrana wygrana
kasza zapomnialas o linku;-)

u nas z wózkami to był jakiś cyrk 1. Baby Merc - padł po 8msc bo wg producenta przeciazyliśmy wózek 2. Nania - fotelik +baza+ kołka - super kupiłam i po 8 msc chłop jak byłam na zakupach wprost wymusił żebym mu go sprzedała, dobrze ze dziecko zdazyłam wypiąć :D 3. Quinny Buzz 3 - zakup mojega męża - (jak on mi się nie podobał! ale po kilku dniach to bym go nie oddała choć sama bym go nie kupiła, ale mąż zrobił nam niespodzianke..) 4. Bunny - dostałam od koleżanki aby przetestować lub sprzedać - sprzedałam po tygodniu 5. Smart - wózek na 2 tygodnie urlopu - ale ten tez udało mi się dobrze sprzedać - na wakacjach takie cuda używane są chodliwe 6. Espiro City - wózek rezerwowy u moich rodziców po tych przebojach to już jak ekspert wózkowy jestem :D

Gość wygrana wygrana
w drugim linku kliknijcie nowosc i smart

Gość maja papaja
ten chicco znam - tylko ze to bardzo wakacyjny - letni wózek, bardzo rozbudowany i co dla mnie było wielkim minusem - brak kosza, z Chicco to wiem że bardzo chwalona była spacerówka ct 0.4 na ogromnych kołach ale bardzo wygodna dla dziecka - jej następcą jest chicco Multiway

wygrana jak rozlozysz to jak jezdzace lozko dla bobasow;-D ja akurat szukam czegos lekkiego zeby mloda mogla siedziec i co po zlozeniu jest male ok ide na spacer z mloda,. jeszcze ciagle w travel system ale poki co to spi;-p

Gość wygrana wygrana
ja mam x-landera ale jest za masywny i za duzo miejsca zajmuje w bagazniku mojego auta;-(

blondyna; u ,mnie nie ma praktycznie zimy, dzis mam 25 stopni na plusie wiec z przedzieraniem sie przez sniego nie byloby problemow jak masz jeszcze jakies pomysly to prosze o sugestie ok teraz juz naprawde ide-bede potem paaa!

Gość maja papaja
Sorry pomyliłam się tam wyżej - pierwszy link to Mila z Bébé Confort, a drugi Mila z Maxi-Cosi.

Gość wygrana wygrana
tez quinny super jednak drogi