Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania851

Instynkt macierzynski,pragne dziecka

Polecane posty

Gość Ania851

Witam:) Mam 24 lata i chyba naleze do tego typu kobiet,ktore pragna sie ustabilizowac i plodzic dzieci:P:P eh tak powaznie,to bardzo chcialabym miec dzidziusia,nie mam na tym punkcie jakis obsesji,paranoji i urojen.Jestem (chyba) zdrowa i plodna a jednak jest problem,mianowicie moj chlopak:/Jestesmy ze soba 2 lata,mieszkamy ze soba rok,a on nawet nie mysli o slubie nie mowiac juz o dziecku!A mnie sni sie codziennie,ze mam synka,ze go kapie,karmie,przytulam..no cholera po prostu jakis instynkt macierzynski mi sie wlaczyl w mozgu i co tu zrobic :(:(:(

Gość krysiadobrarada
Dziecko zrobic

Gość Ania851
Po pierwsze,moja droga doskonale wiem,ze dziecko to nie zabawka,wiem jaka to odpowiedzialnosc,czasami poswiecenie,wiec czemu wysuwasz wnioski,ze jestem niedojrzala?Dlatego,ze uwazasz jak moj facet,ze najwaznieszje jest wlasne mieszkanie i pieniadze?

Gość gabi87
Być może Twój men jeszcze nie jest gotowy by zostać ojcem może dla niego jeszcze nie jest moment na dziecko wkońcu oni dojrzewają o dwa lata wolniej od nas. Wiesz mój znowu jest już gotowy na dziecko , ale ja trochę nie bardzo jeszcze. Psychicznie jeszcze nie i trochę obawa JAK TO BĘDZIE W TRÓJKĘ. Mam nadzieję, że nie przejdzie Ci ochota na dziecko a Twojemu niedługo przyjdzie ochota.Pozdrawiam i życzę szczęścia.