Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pseudo xd

Jak zemścić się na nauczycielce ?

Polecane posty

Gość brak pseudo xd

Ostatnio klasa napisała petycje o treści "wyrażam zgodę na zmianę wychowawcy" część klasy podpisała się pod nią, lecz lista została porwana i przekazana w niepełnej wersji do wychowawczyni [ brakowało kilku kawałków kartki ] przez nauczycielkę oczywiście ;/ wychowawczyni tak się na nas wkurzyła że aż od niej wrzało dosłownie [ nie wiem czy dobrze napisane ;p ] i podejżewa mnie o to że też się podpisałam pod tą petycją ale tego nie zrobiłam i wychowawczyni jest dla mnie podła teraz krzywo się na mnie patrzy a uwagę taką i odje**ła w dzienniku że na pół strony sięgało boję się że ciągle będzie mnie prześladowała , co mogę zrobić żeby się odemnie odczepiła ( tylko nie będę jej przepraszała ; ] ) ? proszę o pomoc ! ps. na serio to tę petycję ja napisałam ale się pod nią nie podpisałam [ i to nie był mój pomysł na ten oto 'dokument ' ]

Gość sdfha
poznała twoje pismo i teraz krzywo patrzy

szczeniackie zachowanie jak chcesz z kims rywalizowac to rób to wprost przeciez nie lubic nauczyciela to nie przestępstwo masz jeśli jest was wielu to macie przewagę

Boże jak napisałaś petycje to równoznaczne jest z tym że się zgadzasz.Najpierw piszesz a potem udajesz że to nie ty.Jesteś żałosna dziewczyno...no i co z tego że sie nie podpisalas? wtedy to byłas pierwsza do napisania a teraz to sie boisz jakiejs glupiej nauczycielki i robisz z siebie niewiniatko.

no właśnie jak kogoś nie lubisz to nie udawaj ze tak nie jest:/kolezankom opowiadasz jak to jej ty nienawidzisz a przed nią całujesz posadzki...

Gość brak pseudo xd
ej ej, już nie komentujcie napisaŁEM ten temat bo to tak naprawdę nie jestem dziewczyną podałem się za koleżankę której nie lubię i miałem nadzieję że ją potyracie ale już mi się raczej odechciało to był joke

Gość wozkers34
zrob kupe na srodek sali przy calej klasie

Gość panrozek
Mam dobry sposób, ale musisz mieć fajna klasę a nie taką jak moja, no niektórzy to nie wyglądają ale większość niestety wygada ale można przykleić wyżutą gumę do oparcia albo jak jest zima możesz napisać na masce kiedy żaden nauczyciel nie patrzy np. C***A albo DEBILKA

Gość panrozek
Albo zacznij się bardzo dobrze uczyć