Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna osobka

zazdroszczę wzrostu.

Polecane posty

Gość pewna osobka

Jejku, jak ja zazdroszczę wysokim dziewczynom wzrostu. Też bym chciała być wysoka, mieć tak conajmniej około 170 cm

Gość pewna osobka
Właśnie nie. Zdecydowanie wolą te wyższe, bo jakby nie było ta wyższa ma dłuższe nogi i w ogóle jej figura wygląda i czasami jest bardziej proporcjonalna. Jak facet widzia dwie dziewczyny: niższą i wyższą, to jestem pewna, że bardziej spodoba mu się ta wyższa, w tym bardziej, że ja jestem niska i drobna.

Gość przerwa miedzy łokciami 90
a ja lubie takie niziutkie wiecie że naukowo jest stwierdzono że jeżeli laska jest drobnej budowy ciała to lepiej można bolcować

Gość kaffeterianka
chyba jest jak mówisz....i teraz splendor prowadzać ze sobą taką wielką lalę...faceci już chyba nie wstydzą się że są czasem niżsi od swoich dziewuch

Gość pewna osobka
Ale nie chodzi tylko o łóżko. To co, do łóżka ta niższa, a na pokaz dla ludzi ta wyższa? Te niższe też chcą być tymi na całe życie. Ja tam bym mimo wszystko chciała być tą wyższą. Naprawdę lepiej bym się czuła...

Gość Queremos la paz
e... wzrost nie ma aż takiego znaczenia! Mam ok. 188 cm - doświadczenia mam nawet z laskami które miały 1,5m oraz takimi które były wyższe ode mnie. Generalnie chyba najciekawsze są takie średnie ok. 160 cm. Poza tym właśnie wtedy ładnie to do mnie wygląda a mniejszym dziewczyną podoba sie że jestem wysoki. Co jeszcze zauważyłęm - dużo lepiej tańczy się z niższą dziewczyną. Wzrostu u kobiety to sprawa trzeciorzędna albo i dalej :) Niestety sporo wysokich dziewczyn ma małe piersi niestety. Chociaz są wyjątki. Występuje tez taki problem że przy dużym wzroście biodra stają się optycznie mniejsze. Na małych dziewczynach bardziej krągłości widać. Dobrze jednak że sa i małe i duże :) wszystkie pozdrawiam

Gość Rudzielec187
Szczerze mowiąc niższe dziewczyny maja łatwiej w życiu niż te wysokie. Wiem sama po sobie ( mam 20 lat i 187cm wzrostu) że nie moge dostać na siebie jeansów bo albo sa do kostek albo cos jest z nimi nie tak, tak samo jest z obuwiem (nie chodze w szpilkach bo zle sie czuje) Niska dziewusia założy szpileczke i nóżka od razu zgrabniej wyglada. Wiec nie zazdrość wysokim wzrosyu bo nie ma czego , ja z checia bym chciala być te 10 cm niższa ale nie ma w zyciu tak jak byśmy chcieli... a szkoda :(

Gość kaffeterianka
no właśnie ....chcesz być 10 cm niższa, a 25 cm pewnie nie

Gość Kasiara
Chciałabym Ci napisać " po prostu się nie przejmuj" (w sumie to już napisałam:P), ale wiem jak to z jest z tymi kompleksami, sama mam ich mnóstwo, z tymże ja mam o tyle gorzej, że niektorych defektów TWArZY nie mogę zatuszować, no chyba że zafundowałabym sobie maskę:D Myślę, że niski wzrost nie jest aż takim problemem, od czego są np. piękne kobiece szpilki. Poza tym, jesteś drobną, szczupłą babką, uważam, że mężczyźni lubią takie małe, filigranowe kobietki - sama jestem niewysoka zaledwie 1, 68, ale nie chciałabym być wyższa, mogłabym miec nawet 1, 60 i tez byłabym zadowolona. Także głowa do góry i nie porównuj się do innych, nikt nie jest idealny. Pozdrawiam:)

Gość Rudzielec187
Queremos la paz ja potrzbuje dlugosc nogawki 112 cm bo inne sa z krotkie :( Zdodze sie z przedmowczynia ze faceci lubia niskie i filigranowe babeczki. moj brat ma ponad 190 cm wzrostu a ma dziewczyne ktora ma niecale 160 cm wzrostu i sa ze soba jjuz ponad 2 lata. Moim zdanie wyglad nie powinien byc na pierwszym miejscu ale to co masz w srodku powinno byc priorytetem. Wyglad zawsze mozna zatuszowac makijazem ale to co masz w główce i serduszku pozostaje na zawsze. URODA PRZEMIJA Z BIEGIEM CZASU A TO CO MASZ W SOBIE ZOSTAJE NA ZAWSZE !!!!!

Gość Rudzielec187
JUZ KONIEC ROZMOWY O WZROSCIE???