Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak nie moze być

Pis chce zniszczyć dobrego człowieka!

Polecane posty

Gość tak nie moze być

Zbigniew Chlebowski,jak sam mówił, nie brał udzialu a zadnej aferze, to tylko mariusz kaminski w akcie zemsty za zawolnienie z pracy spreparowł afere! ale naród nie jest taki głupi i PO ma ciągle duze poparcie i wygra wybory na pohybel kaczorom! :)

Bardzo ciekawe...jest tu może ktoś z Żarowa? Tam pan Chlebowski dał popis swoich umiejętności. Ja też mówię,że jestem szczupłą,młodą blondynką z niebieskimi oczami i też są tacy,którzy nie chcą mi uwierzyć.Z zemsty zapewne alibo z zazdrości :)

Gość tak nie moze byc
ja wiem ze sa w narodzie zapalency popierajacy pis ,al;e nie mozna przeczyc faktom , a fakt jest taki ze pan chlebowski niczego nie zalatwil a pan kaminski w prowkacji naduzyl wladzy. i takie sa fakty i tylko za nie mozna sadzic.

Gość Rum-cajs
Najciekawsze jest to, że żaden z tych polityków nie nadaje się do żadnej normalnej i uczciwej pracy , gdy już nie będzie posłem albo senatorem to powinien pod pociąg wskoczyć dla własnego dobra :)

Gość pani kleks
a ja mam kubek z logo PISU i bardzo go sobie cenię, herbata jakby wolniej stygnie.

pokazcie mi chociarz jednego uczciwego polityka.bo to co ja widze to sami złodzieje.i tylko tym sie różnia ze jednego złapią wczesniej a drugi lepiej sie maskuje

Gość hhhhhhhhhhhhhhhol
sami byście chcieli być przy korycie mam rację