Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przejrzałam was a co

Polacy są wredni

Polecane posty

i zazdrośni do takiego wniosku doszłam czytając kafeterię,na co dzień ludzie się hamuja, ale tutaj są anonimowi i wszystkie zło wyłazi.... sama załozyłam pare prowokacyjnych tematów i tylko czekałam az ludzie mnie zjadą....i co?? Było tak a nawet gorzej...wystraczyło napisać, że jestem bogata dzięki mężowi i rodzicom, a sama nie musze pracować, że kupuję córce złotą bizuterię,wstawiałam piękne fotki (nie moje) zaraz leciały teksty że mam grube nogi itp. itp. nienawidze Polaków za to..

Gość smierdziel
nie polacy, ludzie, naiwniarko

do tej pory raczej wierzyłam w ludzi, w to, że jak Ci sie powiedzie to może nie będą skakac z zazdrości - ale nie odwróca sie od Ciebie, teraz boje sie komus cokolwiek powiedziec o moim jakimkolwiek sukcesie

,,naiwniarko,,?? bez komentarza znam Polaków, ludzi innych narodowości - niekoniecznie

a po co chcesz mowic komus o sukcesie?Do tego sa najblizsi .Niestety nie lubimy sukcesow u kogos.

Gość smierdziel
niekoniecznie znasz? o to mi chodzilo :D

Gość 770707
To po co piszesz prowokacje, na co liczyłaś, że wszyscy się będą kochać

Gość to ja autorkaaaaaaa
bo ja taka nie jestem cieszę sie ze szczescia bliskich mi ludzi, płacze jak im sie nie powodzi, jestem wyjatkiem??

Gość dddddddds
Polacy to nieudacznicy tylko czekaja by im ktos dal i stad te frustracje

bo nasz kraj nigdy nie byl zbyt bogaty i od zarania dziejow trzeba bylo udowadniac ze mimo tego jakos czlowiek sobie radzi w zyciu, dlatego usilnie probowalismi i probujemy byc lepsi od naszego sasiada tak zwanego, no a w krajach bogatszych to nie ma raczej az takiej sytuacji, dlatego w weikszosci ludzie nie sa zazdrosni, tak jak u nas

Gość czy robiłaś takie prowokacje
na forach, gdzie udzielają się inne narodowości? Jeśli nie, to nie masz porównania, więc się zamknij