Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat mieszkaniowy

zapytac go oto?

Polecane posty

mam faceta od paru miesiecy,mieszkamy w miejscu turystycznym,gdzie tak naprawde sezon trwa jakies 6mies. za 2,5miesiaca konczy mi sie umowe na wynajem.place duzo. za jakies 2-3 miesiace bede pracowac od 18-21 i od 00.00 do 4rano. on za to pracuje w dzien raczej do 15.ale tak naprawde jak zadzwonia to sie musi stawic. i teraz pewnie sie zastanawiacie o co w ogole mi chodzi? tak wiec,poprostu bedziemy sie bardzo rzadko widywac,a mi zwiazek polegajacy na 1spotkaniu tygodniowo na kawe nie odpowiada. bysmy sie mijali ze wzgledu na nasze prace. pomyslalam,ze moze zaproponowac mu wspolne mieszkanie za te prawie 3mies(wtedy minie nam 8miesiecy zwiazku) tak bysmy mieli wiecej czasu dla siebie,bo wiem ze jesli kazde bedzie mieszkac samo to praktycznie nie bedziemy sie widywac.on takze wynajmuje mieszkanie,a jakbysmy mieszkali razem nie tylko ja bym duzo zaoszczedzila. czy powinnam mu to zaproponowac?

doradzcie mi

mieszkanie z facetem po kilku miesiacach to sredni pomysl, no chyba ze macie juz wiecej niz 25/26 lat

czemu sredni>? no ale jesli tak nie bedzie,to tak wlasciwie to sie nie bedziemy widziec

bo po kilku miesiacach nie zna sie czlowieka, zamieszkasz z nim i bedziesz sie meczyc albo znowu wracasz na drogi wynajem

no ale jak sie i tak nie bedziemy spotykac to jak mam go poznac.

Gość gwoli wyjasnienia...
przeciez nie musisz od razu mowic mu o tym mieszakniu razem. powiedz mu to, co tu na poczatku napisalas i ze sie zastanawiasz nad rozwiazaniem bo jak tak zostanie jak jest teraz, to to wasze bycie razem nie bedzie raczej sprzyjac rozwijaniu sie znajomosci. zobaczysz jak on zareaguje i co powie. moze on sam to zaproponuje.

Gość bleble blabla
on wtedy na pewno powie że ona chce z nim zerwać więc ok - lepiej żeby sie rozstali :O

?

kolezanka doradzila mi to samo co Gwol wyjasnienia. siostra mowi ze jesli sie nie zgodzi to powinnam sobie go darowac,bo on powinien chciec ze mna zamieszkac i normalny chlopak nie pozwolilby swojej dziewczynie mieszkac z innym mezczyzna(jesli on nie bedzie chcial ze mna wynajac bede skazana na wynajem z kims,kto wie czy nie z facetem)