Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorrra

wypis ze szpitala

Polecane posty

Gość chorrra

witam, mam pytanie, do której godziny są wypisy ze szpitala. jest juz po obchodzie, nie dostalam informacji ze moge juz isc do domu, czy sa jednak szanse ze dzisiaj mnie wypiszą?

Gość ja powiem tak.....
to czemu nie zapytasz pielęgniarki jak to wygląda z wypisami w tym szpitalu ? znam przypadki że ludzie wychodzili do domu a po wypis mieli się zgłosić np na drugi dzień ale w jakimś tam terminie

Gość taaaaaaaaaaak
u nas są o 11 ale czasem się przeciąga do 14. Dobra rada siedz jak najdłużej w piżamie bo jak pojada z obiadem a będziesz po cywilu i baby się dowiedzą że dzisiaj wychodzisz to nie dostaniesz obiadu a wisieć tam będziesz do 15 w oczekiwaniu na wypis :) Tak jest u nas

Gość chorrra
ale jak na obchodzie mi nie powiedzili ze dzisiaj wychodze, to czy istnieje mozliwosc ze mimo to mnie dzisiaj wypiszą

Gość wpisujcie konkrety
u nas w szpitalu, wypis można odebrać w późniejszym terminie porozmawiaj z pielęgniarką

Gość taaaaaaaaaaak
jak ci nie powiedzieli to raczej nie wychodzisz :O

Gość ja powiem tak.....
matko a coś Ty taka sierotka Marysia ...idź do lekarza porowadzącego i zapytaj czy jest szansa na to ze dziś wyjdziesz do domu a czemu nie zapytałaś lekarza na obchodzie kiedy do domu ?

Rusz dupę do gabinetu lekarskiego :-o Jak można byc aż tak ciamajdowatym? To Twoje zdrowie , więc się zainteresuj co dalej! Czasem się zdarza, że lekarz uważa , że wszystko już wyjaśnione i nie musi dodatkowo tłumaczyc. Jeżeli masz pytania l;ub wątpliwości to zawsze PYTAJ!

Gość nie no ludzie mnie rozwalaja
maja lekarzy i pielegniarki pod nosem i zamiast sie ich spytac zakladaja watki na forum ;/ Wyjsc ze szpitala mozesz w kazdej chwili na wlasne żądanie. A co do wypisu w kazdym szpitalu jest inaczej. W jednych poczta wysylaja, w innym od reki wystawiaja, a w jeszcze innym trzeba sie stawic po odbior w okreslonym dniu.

Gość ja jak wychodzilam ze szpitala
to pojechalam spokojnie do domu i nie musialam czekac na wypis.dostalam go kilka dni pozniej poczta.lezelam 50 kilometrow od miejsca zamieszkania