Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaOlka84

Postępuje źle?

Polecane posty

Gość TH is IT
To kiedy się widzicie ? Ciekawe co wymyśli. Bedzie grał na zwłokę. Jak piszesz że nie umie podrywac to ty jesteś jego jedynym ciałem. Raz na dwa tygodnie to nie dużo ale lepsze niż nic

Gość TH is IT
I jeszcze atakuje innych jak zaszczuta ofiara. Broni swego fagasa który ma pewnie niezłą fujarkę. Czeka na niego dnie i noce żeby raz na dwa tygodnie ja wyruchał porządnie

Gość ***Narzeczona ***
JaOlka84 W przeciwienstwie do Ciebie mnie facet nie zostawil i oswiadczyl mi sie nie dlatego ze ja mu kazalam ze tego oczekiwalam czy postawilam mu jakies warunki a dlatego ze on sam podjal decyzje iz chce spedzic ze mna reszte zycia.

Gość JaOlka84
No i gratuluje...naprawde szczerze...chciałbym być w takiej sytuacji jak Ty...widzisz...nie każdemu w życiu sie udaje...

Gość ***Narzeczona ***
JaOlka84 I wiesz co nie musialam czekac wiecznosci na jego dezycje bo zrobil to po roku zwiazku. Wiedzial ze jestem ta jedna jedyna i nie ma co odwlekac marzyc itd tylko trzeba przejsc do konkretow i zabrac sie za organizacje slubu.

Gość TH is IT
Zostaw trutnia albo cierp dalej

Gość ***Narzeczona ***
JaOlka84 My chcemy Ci tylko uswiadomic ze jezeli facet czegos chce zalezy mu na kobiecie to naprawde nie trzeba go przekonywac i stawiac mu warunkow bo on sam przejdzie do konkretow. A jesli nie robi nic mowi ze nie mozecie byc razem spotyka sie z toba co 2 tyg to wybacz ale nijak nie mozna powiedziec ze on marzy o slubie z Toba czy tez uzasadnione jest twoje zadanie pierscionka zareczynowego.

Gość JaOlka84
Widzisz...pewnie doradziłabyś mi zebym dała sobie z nim spokój i znalazła kogoś innego.Sęk w tym że nie wiem czy kiedykolwiek będe w stanie związać się z kimś innym. On był moją pierwszą miłością. Nie jestem typem dziewczyny która często się zakochuje.Nawet w tym związku zamin powiediząłm kocham minął prawie rok. Boje sie ze juz nikogo tak nie pokocham. Tym bardziej że teraz juz wogole bede nieufna i ostrożna.

Gość TH is IT
Masz zniszczone życie. Lepiej być samemu Ciekawe czy wcześniej nie było znaków że on jest mamisynkiem

Gość JaOlka84
hmmm...a po czym wnioskujesz że jest mamisynkiem? powiem Ci że masz absolutną rację...

Gość jakas ona22
mi się wydaje że nie ma sensu dłużej ciągnąć tych spotkań. Może on po prostu z przezwyczajenia tak do Ciebie? Nie wiem ja bym nie mogła tak.. lubie jasne sytuacje, a ile można żyć w takiej niepewności.. albo jesteśmy razem albo nie i układamy sobie życie na nowo.

Gość JaOlka84
do ***Narzeczona*** wiesz z tym pierścionkiem to nie mówiłm do końca serio...miał on byc tu bardziej symbolem jego ostatecznego zdecydowania sie czy chce byc ze mna czy nie czy kocha czy nie. Zanim miałoby kiedykolwiek do ślubu byłoby przed nami jeszcze duuuzo pracy...przede wszystkim walka z jego uzaleznieniem od THC

Gość ***Narzeczona ***
JaOlka84 Wiesz co to jest Twoj pierwszy facet nie masz doswiadczenia nie wypracowalas sobie swoich oczekiwan wzgledem mezczyzny i zwiazku nie wiesz ze jest wielu wspanialszych i wartosciowszych panow nie mialas okazji poruszac sie w innych relacjach wiec naprawde daj sobie spokoj. Poszukaj innego potem nastepnego zdobadz doswiadczenie i zostan z tym ktory bedzie spelnial Twoje oczekiwania a nie z tym ktory tylko bedzie przyspieszla bicie Twojego serca. Znajdziesz takiego ktory bedzie chcial z Toba byc i oswiadczy ci sie z wlasnje inicjatywy. Paamietaj ze pierwsza milosc bywa dluzszym zauroczeniem tylko zaslepiajacym uczucuciem ..... ale nie fundamentem do zawarcia malzenstwa.

niestrasz jego pierscionkiem, bo to moze pogoraszyyc sprawe. Lepiej powiedz do niego albo jestesmy razem albo to koniec.Mozliwe on powie ze chce byc z Toba , i po jakims czasie poprosi cie o reke. Ale teras powiedz jemu woz albo przewoz.

Gość TH is IT
Niby się rozumiecie ale teraz to chyba tylko w łóżku. Macie inne cele. Ty chcesz życia w rodzinie on chce tylko raz na jakiś czas randek. Takie coś to chyba 10 lat temu byłoby dobre. Ty go wkurzasz ogólnie ale raz na dwa tygodnie. Jak jeszcze jesteś taka stęskniona to czemu nie.

Gość aaajjjj
dokladnie.... z tym pierscionkiem to bezsensu kompletnie, albo wrocicie do siebie i czas pokaze co ze slubem i w ogole.... albo sie rozstance calkowicie...

Gość wygodnicki
z niego facet i straszliwy egoista niestety musisz to zakonczyc chocby nie wiem co, poniewaz jest niesamowicie falszywy ii rani cie, jak tak mozna zerowac na czyis uczuciach, nie daj sie kochana wez sie w garsc zacisnij zeby i daj sobie spokoj i szanse na inna nowa milosc :), powodzenia

Gość JaOlka84
jeszcze raz powtórze że z tym pierscionkiem to nie chodziło mi tak dosłownie...chodziło bardziej o postawienie go pod ścianą i zmuszenie by powiedział czy chce byc ze mna czy nie czy kocha czy nie. zreszta pierscionek...głupia sprawa...mozna miec pierscionek i nie byc pewną niczego...bo przeciez i sprzed ołatarza może zwiać.

Gość JaOlka84
nie wiem jeszcze co zrobić bo zaprosił mnie na bal magisterski za miesiąc...iść nie iść...powiedzieć że nie przyjde?

Zakonczyc to. Nie ma czegos takiego , ze kocham Cie ale nie moge z Toba byc. W weekendy jest z Toba, w tygodiu moze miec kazda, chcial wolnosci, to ja ma.

Gość JaOlka84
tzn. zaprosił mnie juz dość dawno i sie zgodziłam...a teraz nie wiem co zrobić

I wiem, ze gdy po rozstaniu z kims kto jest wazny pojawia sie jakis cien nadziei to szukamy za wszelka cene potwierdzenia, ze ta druga osoba byc moze jeszcze wroci. Powiedz mi, gdybys to Ty odeszla, zrozumiala swoj blad, odwalalabys takie cyrki? czy jako ze go bardzo kochasz po prostu chcialabys byc z Nim, TYLKO z Nim?

Gość ***Narzeczona ***
JaOlka84 tez uwazam ze zakonczyc i absolutnie na bal nie isc On nie chce z Toba zwiazku nie dazy do tego i stawianie mu jakiegos ultimatum (juz nawet nie opierscionek chodzi) nie ma sensu

Gość marchewwka
Dajcie spokój, nie widzicie, że do autorki nic nie dociera. Poza tym jak pisze dalej to jakie rzeczy wychodzą... maminsynek, uzależniony od THC. Nie dziwnie, że ma problem z relacjami. Jak nic ktoś miał racje pisząc, że seks jest super i laska nie chce odpuścić z tego powodu. Bo poza tym facet to totalne dno.

Gość TH is IT
Przed spotkaniem z nim i rozmową strzel sobie porządną palcówę

Gość jaOlka84
mi samozaspokojenie nigdy nie zastępuje nawet w najmniejszym stopniu seksu z mężczyzną. nie ma porównania. a zresztą w spotakniach z nim wogole jak dla mnie seksu mogłoby nie byc.