Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaa

Powiedzieć ile mam lat?????????

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaa

Słuchajcie, nie spodziewałam się ,że kiedykolwiek będę pytać o taką sprawę, może nie pytać, ale chcę usłyszeć Wasze zdanie, ponieważ "problem"trochę mnie męczy... Otóż mam 38 lat, .....poznałam niedawno 23 latka, który mi sie bardzo podoba, i z którym juz raz się umówiłam...Jest mną zauroczony a ja nim, byliśmy sobie na piwie i rozmawialaismy, powiem szczerze, ze starsi nie umieli się tak zachowac i byc tacy mili...ech.. I mój problem; On nie wie, ile mam lat..wie,ze jestem starsza,ale nie wie ze 16 lat !! z tym,ze ja mam taki dziewczęcy typ urody i wyglądam na 10 conajmniej mniej, tyle mi wszyscy dają...i na tyle się czuję... Czy mam mu to powiedzieć teraz , on chce się ponownie spotkać,pisze smsmy, pyta jak się czuję i co robie... Czuję ,że go oszukuję...nie wiem,.,,co robic, czy uczciwie powiedziec czy sprawę zostawić własnemu biegowi... Może któraś z Was była w podobnej sytuacji.....? Ze tez w zyciu czasami pojawiają się takie "niespodzianki"

powiedz,i tak kiedys sie dowie... Ale niestety mysle,ze Twój wiek go odrzuci :( Sory za szczerosc :-0

Gość kapiczka71
nieprawda.ja mam faceta o 11 lat młodszego i jestesmy już rok razem-od poczatku wie ile mam lat

Gość aniaaaaaaaaa
wiem, muszę powiedzieć....nie chcę zeby sobie zaprzatał mna głowę.....a ja nim.... jak mu to napisac??? on chce sie spotkac, pisał smsa...co mu odpisac, soory nie spotkamy się bo jestes ode mnie młodszy o 15 lat???? moze tak prosto z mostu.,..? co myslicie.....kurde....ech....

Gość kapiczka71
takie związki zdarzaja się rzadko ale są więc po prostu bądzcie razem i tyle.nie znasz związków z różnicą wieku gdzie mężczyzna jest młodszy? ja znam i to w rodzinie więc? ? ?

11 lat,to nie 16,a napisałam,ze odrzuci,bo jesli on planuje miec kiedys dzieci i założyc rodzinę,to watpię,zeby chciał to robic z kobietą prawei 40letnią... A i nawet niewiadomo,czy ona jeszcze moze miec dzieci. A co do wieku,jesli autorka mówi,ze wszyscy ają jej duzo mniej,to i on na pewno mysli,ze ma jakies 28 lat... Jak dowie sie,ze niewiele jej do 40,wątpię,zeby tkwił w tym związku. Ale miłosc bywa rózna i mimo iz wypowiadam sie byc moze negatywnie,to zycze Wam jak najlepiej,jesli naprawde "coś" do siebie czujecie. A co do rozmowy,to broń Boże nie przez sms-a!!! Tylko i wyłącznie w cztery oczy Powodzenia 🌼

Gość ona po 40 a przed 45
aniaaaaaaaaa--stara a głupia jestes :-) Starsi nie potrafia sie tak miule zachwowac :-) A nie wiesz,ze ten 23 latek zachwouej sie bardzo milutko,bo po prostu liczy na seks :-)

aniaaaaaaaaa--sorry,a nie soory ;-)

Gość nie mów
Jeżeli nie pytał , to oznacza, że wcale nie jest to dla Niego istotna sprawa. Wie,ze jestes starsza i dobrze. Wcale go nie okłamujesz , nai nie oszukujesz, bo nie pytał ow iek. A skoro nie pytał , nic nie ukrywasz. Przyjażnie się z facetem, między nami jest różnica 7 lat ( jestem starsza) . Nigdy mnie o wiek nie zapytał, a gdy ja zapytałam dlaczego nie pyta, odpowiedział, ze ani w miłosci ani przyjażni jest to nieistootne. Liczy się wzajemne zrozumienie, szacunek i inne fajne cechy.

nie mów--nie pytał,bo wie ,ze jest starsza i liczy na to co liczy ;-)

Gość aniaaaaaaaaa
myslisz ze liczy tylko na seks?

Gość aniaaaaaaaa
i miałam 83 chłopakow powiedziec mu o tym czy nie. jak myslicie i wszycsy walili mnie w dupe mniam

Gość aniaaaaaaaaa
ktos sie pode mnie podszywa i pisze takie wulgaryzmy, TO NIE JA !!!!

nie pytał,bo albo chce tylko seksu,albo jest pewien ze masz te 26,góra 28 lat,skoro sama mówisz ze na tyle wyglądasz...

aniaaaaaaaaa----a cos Ty msylałą,ze na co liczy :-) On ma 23 lata,wiec albo ma problemy z nawiazywaniem znajomosci z rowiesniczkami i młodszymi,chociaz w to nie wierze. Po prostu młodzieniec ma ochote przeleciec starsza i tyle. Chocaiz czasami zdarza sie,ze pozostaja w zwiazku na jakis dłuzszy lub krotszy czas,ale watpie aby 23 latek chciał na zawsze dosc starsza kobiete. A Ty dzicko masz?Chyba samotna jestes ?

Gość aniaaaaaaaaa
jeżeli koledzy z pracy poprosza mnie o zrobienie laski. czynie to nader chetnie. cz jestem normalna jak myslicie???

Gość aniaaaaaaaaa
tak właśnie mysli.....bo tyle mi ludzie daja....no na pewno nie 38 !!!! ech...

Gość mantalina 37
też byłam w takiej sytuacji jak ty i kilka razy oszukałam co do wieku z pewnością chłopak liczy na seks bo to naturalne jeśli jest chemia między wami i nie uważam tego za coś obscenicznego ale również pewnie podobasz mu się jako osobowość i kobiecość - przynajmniej w moim przypadku tak było myślę, że powiedz mu ile masz lat bo jak sam sie dowie to będzie ci głupio albo będziesz zmuszona zakończyć znajomość żeby wiek się nie wydał ja tak raz zrobiłam :-O

dzidzia***--no nie przesadzajmy :-) autorka zbliza sie do 40,wiec nawet jak młodziej wyglada to i tak nei wyglada na mniej niz 30 :-)

Gość PLATONOS
Stare dupsko jesteś! Nie wstyd Ci spotykać się z chłopakiem,który mógłby być Twoim synem??? To jest żenujące... :-o

PLATONOS--:-) przestan,młodsi sa super,tylko,ze trzeba nie byc idiotka i wiedziec,ze tylko seks z takim młodym jest OK .a nie zwiazek :-)

Gość porzeczka1974
moj maz jest mlodszy o 8 lat ode mnie walczyl jak lew ,bo ja od razu nakreslilam sprawe i chcialam go za wszelka cene od siebie odrzucic, choc zakochana w nim bylam jak malolata powiedz prawde......jesli nadal bedzie zabiegal ,to przetrzymaj go pare miesiecy (zero sexu) jesli odejdzie........sprawe masz rozwiazana,pozdrawiam

Gość PLATONOS
kurva,daj spokój...:-o

Gość starsza zona
Na pewno nie pisz mu tego smsem. Moim zdaniem spotkaj sie z nim i na randce nawiąż do wieku. Zorientujesz się co on o tym myśli. Tylko delikatnie. Mój mąż jest 14 lat młodszy ode mnie i własnie takiej kobiety szukał, może i ten twój gustuje w starszych.