Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaa

Powiedzieć ile mam lat?????????

Polecane posty

To pieknie tylko odpowiedz mi na pytanie ta kobieta to Twoj klon fizyczno/mentalny ? bo tak do niej miarke swoja przykladasz ze zaczynam miec watpliwosci... bo ja ... bo ja ... i co z tego ?

Gość ona po 40 a przed 45
SZUbrawiec--:-) ja po prostu smieje sie z autorki,ze niby taka dojrzaqła 38 letnai kobieta a nie potrafi sobie radzic w zyciu :-) ze musi sie kafeterian pytac o zdanie. Jutro przeczytamy post dotyczacy czy ona ma z nim isc do łozka na 2 spotkaniou czy na 3 ,a moze na 10 :-)

Gość MARNE PROVOOOO
Kurwwa , ludzie - przecież to prowokacja....!!!! :-o

SZUbrawiec--wybacz,ale jezeli kobieta pisze,ze wyglada atrakcyjnie,mniej o 10 lat ,ze ma mnostwo adoratowrow,to chyba powionna byc pewna siebie i powinna umiec takei sytuacje rozwiazywac,a nie zachowywac sie jak trzpiotka nieruszana.Wybacz,ale mnei to smieszy.

Wydaje mis ei,ze nie prowokacja,bo znajomoscui starsza-młodszy istnieja od zawsze i tematy dotyczace takich zwiazkow jest mnostwo.Tylko,ze jezli osoba dojrzała zakąłda taki temat to po prostu nie ejst dojrzała jak na swoj wiek. Rozumiem,pogadac z przyjaciołka ktora naz zna ,ale zeby opierac sie na doswiadczeniach innych,nieznanych ludzi to głupota.

Gość aniaaaaaaaaa
Zadna prowokacja... TDo 44 latki - to po coas fora???? nie mozna zadawac pytan? mozna...a ze Tobie nie odpowiadają to po prostu nie odpisuj !!!!!! A tak się tu zacietrzewiłas ,ze nie wiem o co Tobiue chodzi? ze komuś moze nie chodzi tylko o seks jak Tobie??????

Gość aniaaaaaaaaa
Od wieków ludzie wiedzą,że warto posłuchac innych osób.....ale mądrzy ludzie.... Skąd Ty się wziełaś???????????????????????????????????/i co tu robisz?????

Gość starsza żona
autorko nie słuchaj tych niektórych "mądrych" rad bo żygac sie chce. Fakt ten chłopak jest jeszcze bardzo młody i stały zwiazek może mu nie w głowie ale to nie z powodu twojego wieku tylko po prostu w tym wieku ludzie jeszcze nie mysla powaznie. Skoro masz dziecko to zegar biologiczny ci nie tyka i nie jestes desperatką więc smiało możesz zaryzykować - może wyjdzie z tego cos fajnego i ... stałego. Młodzi mężczyźni sa super własnie na normalny stały związek. Nigdy bym sie nie związała z facatem w moim wieku lub starszym

Gość do Pani po 40 przed 45
Kobieto chyba masz takie doświadczenia z życia że facet leci tylko na sex bo pewnie nic wiecej nie masz do zaoferowania. Żal czytać tych twoich wypocin. Jesteś żenująca

aniaaaaaaaaa--kobieto 38 letnia,fora sa po to aby wymienic doswiadczenia ,ale akurat Ty nie wymieniasz doswiadczen,tylko zadajesz pytanie jak nastolatka,czy przyznac sie do swoejgo wieku czy nie. To po prostu oznaka ,ze nie jestes pewna siebie i nei potrafisz myslec i dzialac jak na Twoj wiek przystało. Co Ci z tego,lz ektos Ci powie,powiedz mu\ ile mas zlat,drugi Ci napisze,ze nie warto sie przyznawac,trzeci z kolei napisze Ci,ze takei związki sa uadema innymz enie. Powstanie w Twojej głowie jeszcze gorszy metlik niz masz. Twoje zycie,wiec zyj nim,a nie pytaj sie jak inni zyja.

do Pani po 40 przed 45--akurat a lece na seks :-)

starsza zona:-) Ty lepiej rzygaj,a nie żygaj ;-)

Gość aniaaaaaaaaa
A Ty myslisz,że ja sama nie zadecyduję co zrobic?????? Kobieto....no naprawdę....az żal.....

aniaaaaaaaaa--kobieto po studiach,znajaca 2 jez.obce:-) wielokropek nie oznaczastawiania wielkiej ilosci krtopek,tylko 3 :-) A co do tematu,Ty zrobis zjak zadecydujesz,tylko po prostu nie potrafisz sama jednak sparwy roziwazc,tylko szukasz podpowiedzi.

zegnam Panie i Panow :-)

Gość aniaaaaaaaaa
Żegnam z nieopisaną radoscią:)

Gość starsza zona
Strasznie denerwująca jest ta pani przed 45 - współczuje jej otoczeniu. Moge sobie pisać jak chce i nikomu nic do tego. Autorko głowa do góry, niech wszystko się samo potoczy, najgłupsza rzeczą byłoby napisanie mu tego w smsie. Przed wszystkim musicie się spotkać i zobaczysz co dalej.

Gość latino 999988
to dopiero poczatek znajomości może nic z tego nie będzie niezależnie od wieku. po co na razie mówić?

latino 999988 :-) no,dobre rady dajesz,a jak cos z tego wyjdzie,to proponujesz budowe zwiazku opartym na kłamstwie :-)

Gość leże i kwiczę hahahahahaha
powiedz po fakcie niech szczęka mu opadnie:D Na pewno co innego z pewnością też samorzutnie.:D:D:D

Gość aniaaaaaaaaa
No nie wiem,. bo skoro mu sie bardzo podobam i to widze, to czemu niby po fakcie ma stweirzdic ze nie warto było....czy o co chodzi....przeciez widział mnie i to on chce sie spotkac a nie ja i to on nalegał !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grymciopymcio
aniaaaaaaaaa--------- Jednak rację ma ta po 40,że jestes jakas niedojrzała i głupia jak na swoje 38 lat. Twój pierwszy post"....poznałam niedawno 23 latka, który mi sie bardzo podoba...""Jest mną zauroczony a ja nim..." W ostanim poście piszesz"to on chce sie spotkac a nie ja i to on nalegał !!!!!!!!!!!!!!!!!!" On proponuje Ci ponowne spotkanie,ale nie pisz,że to on chce spotkania,bo jeżeli jesteś zauroczona tym młodzieńcem,to nie wciskaj kitu,że Ty nie chcesz się spotkać,tylko on taki zauroczony Tobą i nalega na spotkanie.Kobieto,Ty sama napalona jesteś na spotkanie,tylko boisz się powiedziec prawde co do wieku. Nie bój się,powiedz prawde,a zobaczysz,że młodzieniec nie ucieknie.On na pewno przez jakiś czas będzie Cię posuwał.

Gość aniaaaaaaaa
tak ja tez chciałam....ale jak juz pisałam, najpierw mu napisałam,ze jestem duzo starsza i ze uwazam ze lepiej nie...on napisał nieważne...ze niewazny wiek...no i fajowo.. co do nalegania, to było tak,ze 4 razy przekładałam spotkanie...on nalegał az w koncu sie umówiłam....ale nie mówie ze nie chciałam , gdyby mi sie nie podobał to chyba logiczne ,ze nie podjęłaby, dyskusji... no tak było...

Gość grymciopymcio
aniaaaaaaaaa---O czym Ty piszesz kobieto?Czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Przeczytaj swój post z godz.16:43,przeczytaj także mój. Czy w Twoim poscie była mowa o poprzednim spotkaniu czy o przyszłym.Mylisz czasy .Piszesz i o spotkanu w przyszłości na które nalega i o spotkaniu byłym.Zdecyduj się wreszcie o co Ci chodzi.

Gość aniaaaaaaaa
jedno spotkanie juz było.... nad drugim sie zastanawiam...

Gość grymciopymcio
A jak sie zapoznaliście,chyba poprzez jakiegoś czata,albo inny portal.

Gość aniaaaaaaaa
w knajpie, wymienilsmy sie nr tel i tak jakos sie potoczyło, z czatów nie korzystam