Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seaara

Czy mu na mnie zależy?

Polecane posty

Gość seaara

"Spotykam" się z facetem. On przez cały czas gada jaka to ja jestem zimna, czepia się, że nigdy nie powiem żeby się spotkać, ani nie napisze smsa itp, specjalnie mnie drażni, że mam ochotę go strzelić w łeb i pyskuje. Kiedy ja chciałam się ostatnio spotkać (myślę niech mu będzie) to on na początku się zgodził na ten dzień, a godzinę przed spotkaniem odwołał to, wtedy umówiliśmy się, żeby się spotkać za tydzień, ale dzień przed jak mieliśmy omówić szczegóły, to nawet kontaktu nie można było z nim złapać. On gada, że mu zależy itd, ale jak ja się spotykałam z innymi facetami było w ogóle inaczej. Żaden nie ośmielił się pyskować, nie obrażali się za nic, nie czepiali mnie, zrywali swoje wszystkie obowiązki, żeby móc się spotkać, a jak już się spotykaliśmy to siedzieli do późna i do pracy szli niewyspani itd. Dlatego nie wiem jak jest z tym aktualnym. Co o tym myślicie?

Gość nie zależy mu
daj sobie z nim spokoj

Gość seaara
Sobie przypomniałam, jak kiedyś mu powiedziałam, że mu na mnie nie zależy, a on powiedział, że to mi nie zależy na nim i się obraził :O

Gość seaara
Może macie rację. Tylko, że trochę mi żal :(

Gość seaara
może ktoś jeszcze sie wypowie?

Gość seaara
upuupupup

Gość gdyby mu zależało
to by się nie chciał się tobie narażać i bałby się, że cie straci. A tu widzę, że tak nie jest