Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podróż z

1500km z 2,5 miesięcznym dzieckiem??

Polecane posty

Gość podróż z

Co o tym sądzicie? Dodam, że w połowie drogi będziemy mieć 1-2dniowy postój, u rodziny.

to śmiało oczywście w czasie podróźy musisz nakarmić , przewinać polecam podóz w nocy wiesz jak tak długa podróz wode w termos i juz no najlepiej dawj dziecku wode mineralna ( z butli) bo zmian klimatu mu wystarczy

Gość podróż z
no wiadomo, że w podróży będę przewijać i karmić:) Robić przerwy w zależności od dziecka:) No i mam nadzieje, że dobrze zniesie ta podróż:)

Gość podróż z
dziekuję za rade, na pewno skorzystam

Gość podróż z
podnosze

Gość byron the drift
a gdzie jedziesz?

Gość podróż z
Po pierwsze to nie prowokacja,po drugie jestem w koncówce ciąży termin mam na 12.02, a w maju moja chrześnica ma komunie i chciałabym być, od razu byśmy chrzciny w Polsce zrobili, a jechać z Anglii do Polski.

wydaje mi się,że lepszym rozwiązaniem będzie samolot... cóż pójść do lekarza,porozmawiać może jakieś delikatne leki uspokajajace dla malucha?samolotem zobacz ile szybciej i wygodniej..przewinąć i nakarmić można w toalecie...ja bym śmiało wybrała samolot..

ja jechałam 1200 z dwójką trzymiesięczniaków + prom 10 h całą drogę przespali, a jechaliśmy w dzień ze względu na prom samolotem też lataliśmy, dzieci żadnych uspokajających leków nie potrzebują, chyba raczej niektóre nadopiekuńcze matki :O

spoko jesli bedziecie mieli postój na noc to nie ma problemu. lepiej z 2,5 miesiecznym jak 2,5 rocznym bo wtedy to juz masakra:O my jezdizlismy jak syn był mały i nie było problemów, jadł , spał, troche przerwy na dworze pochodziliśmy i znowu spał :)

Gość ja bym nie chciala misia
niektore linie nie wpuszczaja na poklad kobiet po 35 tygoniu ciazy a autorka ma termin za 3 tygodnie wlasciwie

Gość ja bym nie chciala misia
zycze powodzenia

Gość wygodniej
Autorka wyraźnie napisała że zamierza podróżować z 2,5 m-cznym Malcem. Termin ma na luty a podróż planuje na maj....... Samochodem oczywiście bez problemu objedziecie, nota bene nie ma się co bać podróży z dzieckiem:) a im mniejsze tym lepiej znosi tak naprawdę:) Jednakże osobiście - dla czystej wygody - polecam samolot. Nawet nie wiem czy przy okazji i taniej nie wyjdzie:), Zwłaszcza że z Wysp teraz są połączenia tanimi liniami, lot 2 h i po bólu:), no i ewentualnie jeszcze czas na dojazd do miejsca docelowego trzeba doliczyć. A w samolocie i Ci podgrzeją jedzenie dla Maluszka (jeśli będziesz karmiła butelką) czy tam jakąś herbatkę, a i jak będzie miejsce na to, to Cię usadowią w jednym pustym rzędzie siedzeń byś miała jak najwygodniej z Dzieckiem, a to podusie dla Maluszka dadzą......itp itd. Sama i jeżdżę i latam z Dziećmi i bardziej sobie chwalę jednak loty:).